Jump to content

Dimitar

Registrovani Član
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Dimitar last won the day on April 30 2020

Dimitar had the most liked content!

About Dimitar

  • Birthday 06/07/1984

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Makedonija
  • Interesovanja
    sarane,liverpoolfc
  • carpteam
    Alliance Carp Team

Recent Profile Visitors

537 profile views

Dimitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

29

Reputation

  1. Evo jos slike od ranije
  2. Jezero Gratce se nalazi na istoku Makedonije.. Vise info za jezero https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B5_(%D1%98%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BE) Prosle 3 godine je postalo veoma atraktivno za pecanje sarana. Prosla godina za prvi put se odrzalo jedno takmicenje so ekipe od cela Makedonija i jedna ekipa od Srbija(mozda ima neko od nih ovde na forum). Na jezero ima 20 saranski pozicija, jedina maana je sto ni je pristapno za auto do voda pa se mora na ruke spustati oprema do voda. Ima samo jedan ulaz sto je blizi ali od tamo se mora sa camcem. Vise slika od jezero,ribi,takmicenje i slobodno pecanje mozete videti na facebook https://www.facebook.com/kocanskiribarkocani/ Evo jedan izvestaj od prvo pecanje od ova godina. Pecali smo ja i drug od 21.04 do 24.04. pre pecanje sam (kao domacin) hranio dve pozicije sa ukupno 15kg. spod miksa i okolo 6kg boile. Pecali smo na dva vida domace fish boile, ja sam radio solarovih kombinacije F.S.Salmon/Ester Strawberry , a drugar je pecao kombinacija DT Squid/Skopex. Ukupno smo upecali 25 sarana prosecna tezina 5kg. Evo neka slika (jas sam taj sa Mainline kapa i Brugi jakna )
  3. Jel ima neko iskustvo sa aroma Autumn Harvest? Koja kombinacija ili samo ona,na sta mirise. Sutre mogu da je uzmem pa da se ne zajeb*m
  4. Dimitar

    Savet Oko Mixa

    Trebalo bi ako je cisto skvid brasno da pise samo Squid meal (kao na CCmoore) ovo malo zbunujuce ako pise bas tako Squid fishmeal
  5. Mislim da je vreme da se opet aktivira ova polemika oko ove firme. Dosta se napisalo prije nekoliko godina,ali od tada se dosta promenile stvari. Po meni: Solar- mikseve sam koristio samo jednom Club mix na Pelagicevo ni sam se proslavio.. S&O aroma,esterblend,ester strawberry vrhunske arome,po meni najbolji amino stimulin. S&O official secret,salt&pepper ekstra,steta sta ih vise nema,ali imam rezerve Nutra- arome GLM,Cranberry,Caviar po meni najbolja aroma,sweetener jeftin ali dobar.Robin red.. CCmoore- super kvalitetni brasna za izdrada mikseve,koristim ih vec nekoliko godina i sam zadovoljan. Arome CCmoore,vidim da ih retko ko koristio prethodne godine. Zanima me dal se to promenilo,jel ima neko iskustvo so arome od CCmoore?
  6. Evo sta cuva ovo jezero. Riba je uhvatena ovaj vikend. https://www.facebook.com/vlado.misev/videos/2163881126969843/
  7. Da bio sam u oktombru. Ima mnogo sitne ribe ali ima i kapitalce.Pecao sam na oko 100m. Ni sam bacao rakete,sa camac sam ubacio kukuruz i pelete,ali sam se zajebao jel sum me sitne sarane ubile. Drugi dani sam ubacivao samo boile kobrom. Pozicije su super jer takav je teren skoro na celo jezero.
  8. Prosloj godini na ova voda si ulovjeni sarani od preko 20kg. kako kazu ribe su vraceni. Znaci ima velike ribe.Plus od ove godine ima jaca kontrola,poribljeno je sa dobra kolicina sarana. Bio sam ja prosli mesec na 4 dana i sam upecao oko 40-50 ribe,uglavno manje ribe od 1kg do neki 3-4kg. Uglavno ima mnogo riba,dobro se cuva nadamo se da ce ta voda postati prava saranska voda. Za ove godine 2019 planira se da se uradi jos jedna takva voda,ali lepsa (mozda zato sto je na 5km od moj grad )
  9. Dimitar

    Pop Up Mix

    Tako je Tarik. Nadovezao sam se na post na Dexter za balansirani mamac isti kao boilu sa koju pecamo. Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
  10. Dimitar

    Pop Up Mix

    Isto i ja sam hteo balanisrani mamac od miks koju hranim i pecam. Pa zato moj drug se igrao malo sa pluta (Cork Dust)koju je sam napravio,jbg ima zivci. Stavio je 100gr. pluta i 200gr. miks. Od jaje koje su vise bile spremni sa hemija izvadio e je sa spric onoliko kolko je dosta da napravi testo,dodao je jedna mala kasika egg alb. i kuvao ih mislam 1-2min. Boila e ispala ekstra,ni je bila 100% plutajuca,taman kolko do podigne malo udica od dna..
  11. Pa tako je za 20$.. ALi po meni ni ja samo da izgledaju vizuelno top,a da nije funkcionalno pa da ides na pecanje i bez veze da se nerviras. Meni je to nerviralo sto ni sam mogao da fiksiram teg Bolje za te pare ja bi uzeo neke koi ne izgledaju sta znam ,a li vrse posao.
  12. Tako je. Kolega je pitao,ja sam mu reko za te koji imam..Druge kakvi su poima nemam.
  13. Da. Ali samo izgledaju. I ja ih imam i posle jedne kampanje od 4 dana, na jedan otezenje se ne fiksira fise,skroz je labavo,drugi nisam mogao da izvucem od plasticni drzac itd itd
  14. Za prvi i drugi neznam... Ali treci nemoj da uzimas ni slicajno. Uzeo sam ja i toa e strasno djubre.
×
×
  • Create New...