Jump to content

Mijusa

Novajlija
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mijusa

  1. Iskreno, jurio sam dugo Fox NX, vrhunski je ali nisam mogao da dodjem do njega. Na kraju je odluka pala na Nash R3. Fox je lep signalizator sa prelepim zvukom ali mislim da je R3 revolucionaran, ne samo zbog dizajna i kvaliteta izrade, već zbog mikroprocesorske kontrole ugriza i senzivitija. Vlasnici kažu da bip znači riba, nema promašaja :-) . Videćemo kad izadjem na vodu. Nash S5 je isto odličan za taj novac, mnogi ozbiljni ribolovci ga koriste i vrlo su zadovoljni.
  2. Trebaće mi vremena da ih isprobam ali po komentarima vlasnika, baterije traju veoma dugo, par sezona ...
  3. Evo malo detalja o njima za kolegu koji je to tražio a i za sve ostale. Izgled neću opisivati jer ih možete videti na youtube, osim da su neočekivano mali indikatori. Sve funcije se obavljaju preko dva tastera, led diode su vrlo jake, otprilike kao kod fox-ovih signalizatora. Plastika je jako kvalitetna, zvuk jednoličan ali lep i glasan. Detekcija ugriza je glavni adut R3, jer u 99% slučajeva „bip“ znači riba(to je informacija sa engleskih foruma). Kažu da im je domet baze testiran na 400m, ma da mene baza uopšte ne zanima i neću je kupovati, ovo je stvarno impresivan domet i govori o kakvom kvalitetu je reč. Kada se desi „bip“ i stane, lampica se lagano utišava i pojačava 10-ak sekundi da bismo lakše uočili na kom štapu se nešto dešava. Uz njega se dobija gumena navlaka a baterija Cr2 koja je skupa kao djavo se ne dobija. Toliko za sad, kad ih budem okvasio napisaću još neku.
  4. Hvala kolega. Našao sam ih na akciji u Italiji za 89€, mislim da ih više nema i da im je redovna cena 119€
  5. Stigli R3, šta reći sem UH. Jako bi mi bilo žao da ih nisao uspeo nabaviti. Predobri i najkvalitetnija izrada koju sam u životu video
  6. Prodje zima a ja bez signalizatora. Vitlam carpsoundere i ništa, kupim 4 mx+ stignu mi 2 neispravna, čekam 2 meseca zamenu i ništa. Vratim ih i uzmem 3 delkima ev, ne svidi mi se plastika i prodam ih. Ovih dana mi konačno stižu Nash siren R3, naručio sam ih na osnovu komentara po engleskim forumima i nadam se da je to to. Ima li neko ove sprave, valjaju li ili ih englezi hvale tek onako?
  7. Nije mi potreban povraćaj poreza, problem je kako da kupim online da mi pošalju u Srbiju? I ako šalju, koliko će izaći dhl ili neki drugi način dostave?
  8. Ne vredi, ne mogu da ih nabavim iz Nemačke. Niko nema vremena da se zajebava i gubi vreme, svi obećaju ali ništa. Dal je moguće da u Srbiji i Bih ne može da se kupi ovaj signalizator?
  9. Ganicu, možeš li mi reći koja radnja u Austriji je u pitanju? Sutra drugar ide u Nemačku pa može da svrati
  10. Ima li neko ove mašinerije i kakav je kvalitet? Gledao sam razne snimke i čitao hvalospeve od ljudi koji ih nemaju, pa me zanima mišljenje vlasnika ovih prelepih indikatora
  11. Ima li sad neko da proda ovaj rodpod?
×
×
  • Create New...