Jump to content

Stjepanovic

Novajlija
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stjepanovic

  1. CT BAU BAU...Potvrda za nekoliko dana telefonom....
  2. 20.06.-22.06 DRUZENJE.Liga ili kup kako vec,se otkazuje i u tim terminima su druzenja,osim za sedmi mesec kada je nedelju dana kasnije od onog najavljenog.
  3. Zbog privatnih problema CT BAU BAU NAZALOST mora da otkaze takmicenje,a ostalim da bude BISTRO do nekog drugog vidjenja.Dragane jos jednom izvini,objasnio sam ti sve preko telefona.
  4. Voda prelepa polu-divlja,postoje favorit mesta,coskovi su uglavnom u plasmanu,petica takodje...Nas prvi izlazak,do sada jedini ali ne i poslednji je bio jako tezak, zavrsavao se mrest riba bila lenja jako slabo uzimala...razlika izmedju prvog i osmog tj nas bila 10kg...a ukupna kolicina prvog trideset i neki kilogram.Gore je neko napisao prati komsije,domacine i obavezno marker...par komada na jagodu i par komada na frankfurtsku nocu.Ono sto ce te oduseviti je gostoprimstvo domacina i svaka im cast na tome,nas nisu pustili kuci dok nas nisu odveli na rucak...veliki pozdrav za ekipu Vavilon i Efedrin,a tebi bistro prijatelju pa napisi kao ste prosli.
×
×
  • Create New...