Jump to content

BataKV

Registrovani Član
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

BataKV last won the day on October 11 2017

BataKV had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Kraljevo
  • carpteam
    H.P.KIĆO-Kraljevo

BataKV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

109

Reputation

  1. BataKV

    Savet Oko Mixa

    Naravno druže. Ranije, kada se dosta koristio saharin, nije mi se svideo jer je imao nekako opor, po malo gorak ukus.Onda su počeli da budu dostupni zasladjivači, koji se koriste u prehrambenoj industriji, koji su mešavina više vrsta zasladjivača i koji imaju dobar ukus.Recimo, Milkomov zasladjivac ima diskretan, kremasti ukus. A za prodavce ne znam.Mislim da su oni, ipak, '' testiranjem u dužem vremenskom periodu, došli do idealne-specijalne formule, koja je prilagodjena ribama ''.
  2. BataKV

    Savet Oko Mixa

    Milkom zasladjivac prijatelji.Isto doziranje, kao i ovi " za ribu ", kod mene radi godinama a dajem mnogo manje para.
  3. Svaka čast, toliko o '' čuvenom Gici ''.
  4. Ljudi, ne uzbudjujte se mnogo. Klasičan polu pismeni prodavac magle, koji na žalost zaradjuje pare i to mu polazi za rukom. Dok ima ovaca biće i onih koji ih šišaju, a to je na ovim našim prostorima veoma izraženo.Rade to nama i Englezi, ali bar se razumeju u ono što pričaju. Jeste li primetili kako gospoda sedi i pomno sluša predavanje čuvenog Gice i njegovog pomoćnika, strašno.!! '' Hobotnica je fluo ljubičaste boje kada bezi i zato boila octopus treba da bude fluo ljubičasta, fito plankton je fluo zelene boje... ahahahaha.... Da se razumemo, nemam ništa protiv da neko zarađuje novac, ali bar budi pošten, nemoj da prodaješ '' muda za bubrege'' i nemoj da lažeš ljude i da im pričaš gluposti.! p.s. sve one šarane, sa kojima se slika na jezeru, je upecao na kukuruz, jer samo na kukuruz i peca...i većina njih je završila u talandari !!
  5. BataKV

    Soja Brasno

    To na džak je u redu, jer na džaku ima deklaracija.Mislio sam na prodavnice zdrave hrane, jer oni nemaju pojma koja je soja, a u 99,9% prodaju obezmascenu.Kad vec imas tog drugara, trazi mu tostovano sojino brasno za emulgovanje TB-200, a imas i sojino brasno za hidriranje.Idealno bi bilo da ides pola-pola, ali to je onda dva džaka.:-)
  6. BataKV

    Soja Brasno

    Ganiću, kako si utvrdio da je punomasno.? Uvidom u deklaraciju, ili tako kažu u prodavnici.?
  7. Ljudi, obični "prelivači", kao i masa drugih, bolji ili lošiji od drugih, u to ne ulazim.Samo što je Solar to marketinški, možda, bolje odradio od drugih...
  8. U prodavnicama zdrave hrane,skoro 100%, je obezmasceno sojino brasno.!!
  9. Tako je druze i bas tim redosledom, kao sto si naveo!
  10. Druže, vade se na inspektora, popizdeću!! Taj isti inspektor, zbog propusta i gluposti koje je pravio, ne bi trebao da radi odavno. Taj isti inspektor, nije vršio nadzor nad jednim bivšim korisnikom, pa kada mu je prezentovano da taj korisnik godinu dana nije plaćao taksu za korišćenje voda, a taj inspektor je bio dužan da to proverava svakog meseca, jer je u ugovoru pisalo da taksa treba da se plaća do 10-og u mesecu za prethodni mesec, pocrveneo kao rak ali samo na kratko. Tog istog inspektora, ribočuvari se periodično (verovatno kad mu se digne), čamcem vozili na ostrvo pomenutog Gružanskog jezera, sa švalerkom, pa ih ljudi posle slikali kako, pijani orgijaju goli po ostrvu.U napred se izvinjavam ako nisam u toku, možda je to neki novi način nadzora i kontrole. Taj isti inspektor je više puta pijan slupao službeni auto ministarstva.... iii taj isti inspektor i dalje ''radi'', o čemu onda da pričamo... Da, zaboravio sam, taj isti inspektor, mnogo voli da jede ribu, posebno smudja i posebno sa Gružanskog jezera. Ponavljam, to samo može u banana državama.!! p.s.da se slučajno ne nadje neki dušebrižnik, svi likovi u ovoj priči su izmišljeni, tema priče je fikcija i mašta autora radi snažnijeg literarnog utiska na čitaoca !!
  11. Ljudi, ne mozete da zamislite koliko je para u igri, u toj prici ribokradje.Ganicu, sve su to price za malu decu, najkrace i blago receno BANDA.!!
  12. Bice sve dok ne shvate, ili ih neko ne natera da shvate, da smo mi za njih gospoda ribolovci i od cijih para primaju plate.Kazem generalno, ne samo za Gruzansko.U svim "banana" drzavama je tako...
  13. Tako je Milane, nisam napisao jer nije relevantno, i onako ih vise nema.
  14. Firma Awashima se odavno ugasila, tako da sve sto je mozda ostalo na lageru je bas staro. Inace, imali su solidne najlone.
  15. Jel ima neka udica koja lici na Gamakatsu super snag, a da se radi u vecim dimenzijama.Gore pomenuta je vrhunska, samo se radi do velicine 1, a meni bi idealno bilo da ima 1/0.
×
×
  • Create New...