Jump to content

Teca

Novajlija
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Teca

  • Birthday 11/01/1967

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    na camcu

Teca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. Teca

    BAKA

    to majstore
  2. Teca

    BAKA

    Evo malo sa jezera u Slovackoj gde garantujem da nikada niko nije pecao na baku .....prosle godine u leto dobio sam malo bake (od Duleta Pecanka ) da probam na jednom jezeru i razvalili smo ribu .Slovaci su dolazili da vide nasta mi to hvatamo ( naravno nismo rekli ) to je bilo za neverovati ....Toliko da li je lovna ili ne!
  3. peca na noklu u krsevima na dva stapa zabaci i ostavi 10 minuta pa pomera ako se ne javi ubrzo menja mesto ...inace on za godunu uhvati ko mi svi zajdeno oko njega ....
  4. Koliko je meni poznato sarana na rekama pecaju na "muvanje " znam lika koji samo to i radi ,nesto poput smudja
  5. Teca

    BAKA

    Hodore u pravu si .....probaj svoje i ako peca evo ti duplog zadovoljstva !!!
  6. Teca

    BAKA

    Nekada davno kada su se zajedno takmicili Dule i Mesika napravili su ,igrajuci se raznim mixevima i aromama ( moglo im se jer su iste uvozili ) napravili i BAKU I DEKU . Baka je pocela da daje extremne rezultate na takmicenjima i onda je jednom od njih dvojice " sinula straaaasna ideja "da to moze da se unovci a drugi nije hteo ni da cuje za to...i onda su se " drugarski " razisli, svako na svoju stranu . Deda Dule i dalje ( postujem to ) cuva svoju malu tajnu , dok Mesika komercijalizovanu Baku prodaje i od toga lepo zaradjuje ...Ta komercijalizovana i "ona" su nebo i zemlja. Dule kao i Mesika kada mixaju PRAVU baku tu niko ne moze da udje pa ni rodjeni sin .Svi ovde koji kazu da imaju originalni recept ili da su ga dobili malo zaobilaze istinu ....Sto se tice V.D.E. proizvoda Mesika je njihov ovlasteni distributer . Druga stvar je kada stigne Mix Tutti Frutti 2kg necete ga naci u prodaji jer od njega pravi mix Baka za prodaju ,drugi deo sebi za takmicenje.Postoje i drugi V.D.E. frutti mixevi sa nekim dodacima ali to nije to i oni se mogu naci u prodaji 1050 din 2 kg.E sada mnogi imaju razne BAKA recepte neke vise- manje uspesne ali TAKO JE i drukacije nece ni biti OD ORIGINALA NEMA NISTA pomirite se se time. :pardon:
  7. Bas tako ovde su cuda moguca..
  8. Najbolje je da pozoves prodavnicu Kisacka ulica u Novom Sadu telefon je na njihovom sajtu pa da dobijes informaciju iz prve ruke..
  9. Carpologija pravi ste trgovci . Jako se razmisljam oko ovih stapova , vidimo se uskoro...
  10. Moze li mi ko reci za Dunav u ovo doba godine koju aromu sa puka mix-om
  11. Jel jos neko probao divlju vodu Melegov Plum self.. ???
  12. mogu da kazem za divlju vodu BFM VDE TUTI FRUTI SOLAR BANANA
  13. Teca

    Meleg Fast Hybrid

    postoji sajt melega pa pogledajte i nazovite telefonom pa pitajte sta vas interesuje, covek presto sa saradnjom ( ovih iz Austrije ) i sada ponovo radi sam...
  14. i dalje me bune dve kante sa pukka mixom jedna je Engleska a druga je ova sto prodaju u Autosportu etikete su ocigledno razlicite , samo imam problem ne znam kako se kace ovde slike .To je ono sto me buni , a drugo je cena koja je ovde kod nas jeftinija nego u maticnoj kuci ????
×
×
  • Create New...