Jump to content

cipron..

Registrovani Član
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

cipron.. last won the day on December 29 2013

cipron.. had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Austria
  • carpteam
    mm-carpbaits

cipron..'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. cipron..

    Boilie Kuhinja

    I ja ne kupujem sve iz frizidera mada carpcenter.at ima i u frizideru hemiju. Bill cottom mi je to isto pre dve godine na sajem carp austria ptvrdeo da hemiju brasna extrakti itd je bolje cuvati ispo 10stepeni i da se produzi rok trajanje.a narucitno stvari sto se cesto otvaraju i zatvaraju. Sa tim sto nestaju prodikti to si upravu ali to je uvek bilo sta ces da rados posle tih 3 boce.??? Plum shellfish je dobar od essentailbaits
  2. cipron..

    Boilie Kuhinja

    Opaaa tvoja kuhinja je dobra napunjena. Ali ja ipak samo uzimam za jednu godinu hemiju. A i mislim da je bolje to sve cuvati u frizideru ako je boca vec naceta Tako da gledam uvek da se sve potrisi za jednu godinu..
  3. cipron..

    Boilie Kuhinja

    puni se kuhinja;) mislim da ce biti dosta za 2014te....
  4. cipron..

    Pop Up Mix

    Moi pop up (HOT Acid) 200g sodium casein 200g soja isolat 200g eggalbumin 50g fino rendana plut 100g srimp brasna 30g fructosa c. To je moj mix Na tri belanca od jaja 2mil tabasco 0, 5 mil Hexonic Acid 1-2 mil Nutra.Cajuser sorta po volji Boja po volji Pop up shot posle 2 nedelje susenja 5mil liquid betain 5mil glycerin 2 kapi Hexonic Acid 0, 5mil cajuser O.5mil tabasco I naravno dobra dosa Luck:)
  5. Hvala.sarani su od dva lepih pecanja iz altenmarkta. A zimske slike su od jedne soderice gde smo bili u december ali na zalost bez ribe, ipak bilo lepo..
  6. Bila je lepa godina na vodi.....
  7. cipron..

    Boilie Kuhinja

    Tu masinu smo ja i drugar sami napravili.stavicu video kad pravimo opet boilie.da se vidi kako radi
  8. cipron..

    Boilie Kuhinja

    Hvala.ja i moj kolega smo se potrudili da bude funktionalno. Mlin za kafu smo isto organizovali da pravimo malo nasih brasna od tigernut i birdfood itd..
  9. cipron..

    Boilie Kuhinja

    Jbg za prvo cu da napravim 120kg boilie.nije majstore puno ima drustvo i bice tu dosta rolanje a inace obozavam tehniku:) A sto da se mucim kad radi automatika:)
  10. cipron..

    Boilie Kuhinja

    pripreme polako krecu za novu zesonu...jedino mi treba Masina za parenje boilia.posto sam moju staru prodao treba mi Nova.ima li negde po exyu za dobru cenu????poz cipron
  11. cipron..

    Tiger nuts

    Ne.jedino hoce po povrsinu da se stvara neka braun kozica ali to skines sa kasiku i promesas malo tigernuts i to je to.ali kazem uzmes mlecnu kiselinu i nemas taj problem.ma da nisam prometio da je nesto bolje ili losije od mleka .
  12. cipron..

    Tiger nuts

    Mleko je naj vazni part u moji tigernuts.mlecna kiselina ubrza pravljene bakterie i bakterni pzozes znaci vise glykoprotein i pomaze da se razdvoje bolje makromolekili.tako se i bolje provari.a riba to oseti dobro. Probaj jednom.ako ti mleko nije dobro uzmi na kofu jedan mililitar mlecne kiseline iz apoteke samo jako dobro pazi Na dosieranje.
  13. cipron..

    Tiger nuts

    Tigernuts ala Dule:)l Napunim kofu od 10lit. 2 trcine sa orakcici sipam vodu dok su pokriveni sa vodu. Na to sipam pola litre melasu i po svaki kilo tigernuts jedan mililitar Talin. Sve to promesam dobro i ostavim 3dana da stoji i dosipam malo vode ako treba. Nakon tri dana ich kuvam i stalno vadim orah i secem ga da vidim kolko duboko je usla Crna boja melase kad je orah skoro do sredine taman gotov je. Onda pustim da se ohadi i vrati ga u kofu na kofu stavim pola litre mleko i ostavim ga 4-5dana na sunce. Nemoj samo da zatvorite poklopac nego ga stavie samo na kofu.da ne bude ekspozia. Tako ja spremam tigernuts (very Carpy)
  14. Sve zavisi o mixu.moze se i za vise koristit..
  15. Moja Aroma za 50 kg suhog miksa. 70mil Glycerol 70mil liver oil 70mil soja lecitine 70mil crustea copaund te komponente pomesati sa mikser za voce. 70mil vode 20mil butter acid 30g Laktose koncentrat 20mil aniseed eterik.oil 80mil amino copaund U 70mil vode razblazit butter acid,aniseed oil,i amino i to dodati polako u mikser dok radi. naj zadnje laktosu doajem i pustim mikser da radi malo. to sve ostavim preko noci u frizider i ako sve bilo ok sledeci dan Imam 500mil emulgiranu aromu za 50kg mixa
×
×
  • Create New...