Jump to content

Niko

Registrovani Član
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Niko last won the day on May 7 2014

Niko had the most liked content!

1 Follower

Niko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Evo slika sa malim zakasnjenjem (19,800).
  2. Ovako izgledaju u transportnom polozaju. http://www.dodaj.rs/t/H/mu/3ho9V2SO/kolica.jpg
  3. Kristijane, imam ja ta formaxova kolica, i mozes uzeti da ih isprobas da vidis da li ti odgovaraju. Kada sam ih uzeo bio sam malo nerealan u ocekivanjima da se za te pare moze dobiti nesto vise.Moje zamerke su te sto je tocak suvise malih dimenzija, previse isturen napred, nema onih ograda sa strane pa stvari moras da osiguras onim zatezaljkama da se ne prevrnu na stranu ili napred.Tocak se preklapa , pa to olaksava transport. Kakva god da su ,ja ih koristim nekoliko godina, i u svakom slucaju je bolja varijanta nego nositi stvari na ledjima i rukama.Malo je nezahvalno preporuciti neka kolica za kupovinu jer ni sam nisam siguran za koja bi se odlucio da ih ponovo kupujem. Odluka svakako zavisi od mogucnosti i od potreba. Mislim da za manje razdaljine mogu posluziti i ova formaxova, a za tvoj 1km Kristijane( toliko i ja imam od parkinga, preko brane,kroz vocnjak do platforme), mozda bi ipak trebala neka bolja. U svakom slucaju uzmi ih, pa se uveri sam da li ti odgovaraju.
  4. Za brata Gorana, (a i za brata Bacida).
  5. Niko

    Савет

    Ruzan prizor sa Drine. Na srecu ovakvih mesta na Drini nema puno. Upozorenje negde kod Golubacke tvrdjave na Dunavu.
  6. Peca se, al se ne nosi riba.
  7. Dobra tema ,a brzo se zavrsila. Da li u ovo prolecno vreme pripreme za novu sezonu i kupovinu pribora, krupnog i sitnog, naslo mesta i za neki antiseptik. Da budem iskren ja ga do sada nisam koristio, a bogomi nisam ni video da ga neko koristi (sto niposto ne znaci da ga niko nije imao, mozda samo nije bio u prilici da ga koristi, ili je smatrao da nema potrebe). Ako neko zna da mi odgovori da li se preparatom OXSYVET sprej (oksitetraciklin) koji se koristi u veterini (a imam ga kod kuce) mogu tretirati povrede kod riba. U uputstvu za upotrebu se ribe ne spominju, ali se primenjuje za sve ostale vrste i kategorije zivotinja. Od veterinara sam cuo da se tetraciklin koristi u lecenju nekih oboljenj kod riba. Tretirano mesto bude obojano u plavo (kao na saranu na jednoj od Prdinih fotografija, ne mogu sada da je nadjem).
  8. Niko

    DIVLJE VODE

    Uz male izmene (LT brasno, pivski kvasac, betain), na ovaj mix sam pecao prosle godine ,i necu ga menjati. Na ovu boilu je cak dosao jedan od 20kg.
×
×
  • Create New...