Jump to content

rakela

Novajlija
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rakela

  1. rakela

    Bosut..

    Ove godine moram da menjam lokaciju pecao sam prosle godine u Batrovcima i 3 puta sam morao da menjam lokaciju jer su mi mrežaroši ogradjivali grane i lupali po njima. Ove godine ću probati u Moroviću u nadi ta je tamo situacija bolja.Ove godine ću probati da ga intezivnije hranim boilom posto sam prosle godine lepo prolazio na melegov tutifruti i melegovu školjku i naravno bez starog dobrog kukuruza nema nista. Dušane da li si ti pecao na boile?
  2. rakela

    Bosut..

    Evo jednog dokaza da je mrest sarana uspeo. Posle izlaska na vodu shvatio sam da su grane na mestu gde pecam ispomerane pa sam odlucio da taj dan pecam babušku na plovak otišao sam par mesta dalje i evo http://tinypic.com/r/2d6oa0/8 Taj dan sam uhvatio 4 mala šarančića i naravno ih pustio ,a ribolovca koji je pecao mesto pored mene je rekao da nisam normalan što puštam šaračiće i hvalio se kako je tri dana pre toga upecao 15 šarančića i odneo ih kući.
  3. rakela

    Bosut..

    Evo jednog od sarana golća kojeg sam uhvatio na bosutu imao je 4,3 kg. Na bosutu se retko hvataju golaći ja sam uhvatio samo dva. http://tinypic.com/r/72dj6v/8
  4. rakela

    Bosut..

    Bosut je raj za šarana pecam na njemu vec 10 godina a prosla godina je jedna od najboljih preko 40 ulovljenih sarana do 5kg i jedan od 12,7kg.
  5. Da li neko koristio Prologic Bombardier kobru?
  6. rakela

    DIVLJE VODE

    Da li je neko na divljoj vodi probao da peca na boilu "Baka"?
×
×
  • Create New...