Jump to content

srx

Novajlija
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About srx

  • Birthday 05/21/1990

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    zrenjanin

srx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. O kvalitetu i zavrsnim detaljima je dosta pisano tako da o tome necu nista pisati. Izneo bi svoje utiske sa vode. Danas sam bio na vodi i dosta bacao xplode, sto pun, sto prazan. Punjenje je jako lako, sto vec svi znamo. Pored dosta jakog vetra leteo je gde sam naumio da je bacim, u letu je stabilan. Od ne znam koliko zabacaja dva puta mi se nije otvorio i nisam sto posto siguran da li je problem bio u tome sto se okrenuo u letu i da nije sleteo u vodu kako je trebalo ili zbog malo spoda koji se nasao u rupici gde ulazi kopca koja zatvara vratanca. Jedini problem koji sam imao jeste sa vracanjem. Krene lepo po povrsini pa zaroni pa opet ide lepo pa opet zaroni i tako. Nekad izadje lakse i brze a nekad moram svako malo da pustim da ispliva. Pokusavao sam da izvlacim brze i sporije, stap drzao pod raznim uglovima i manje vise je uvek isto. Najbolje ide napolje kad se nadje neki tempo po kom ide lepo po povrsini vode (sporije motanje je danas uspevalo da ga odrzi na povrsini) ali i tada je morao par puta da zaroni. Do sada nisam citao sta su ljudi pisali o explode-u i moja pretpostavka dok sam jos bio na vodi je bila da virbla koja seta slobodno pravi taj problem sa vracanjem. Za sledeci put cu je fiksirati pa cu videti da li ima neke razlike. Sto se tice kanapa na explode-u ne mislim da je slab i da bi mogao da pukne, pre mislim da ce nesto drugo zakazati nego taj kanap. S obzirom da sam relativno zelen u saranskom ribolovu sve ovo pisem kao prvi utisak o koriscenju nekog dela opreme a da nemam mnogo iskustva da poredim sa drugim. Sa druge strane koristio sam i spomb prosle godine, koji je odlican tu dileme nema, ali moj glas trenutno ide ka explode-u sa jedinom zamerkom na vracanje, a verujem da se to da resiti.
  2. Mislim da je jos rano da se kaze sta je bolje s obzirom da je tek krenula prodaja. U svakom slucaju, ja cu uzeti Xplode za pocetak. Koliko vidim obecava a jeftiniji je od spomba.
  3. Pozdrav kolege pecarosi, zovem se Srdjan imam 24 god i iz Zrenjanina sam. Godinama pecam po rekama i kanalima a od ove godine i na revirima. Planiram se vise posvetiti revirima jer stanje na rekama je takvo kakvo je. Nadam se lepom druzenju kako na vodi tako i ovde
×
×
  • Create New...