Jump to content

Skale

Novajlija
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Skale

  • Birthday 07/15/1980

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica

Skale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Skale

    Pelagicevo

    Koliko sam ja čuo istekao je ugovor o zakupu jezera,e sad dali će stari vlasnici ponovo uzeti jezero u zakup ili neko drugi još se nezna.
  2. Kolega Milancheshow,imam ja ultegre xtb ci4+14000,evo sad sam skidao ručicu prvi put baš da i ja vidim o čemu se radi :-) Sa strane ručice je metalni ležaj a sa druge strane nevidim jer se ručica uvrće u telo mašine.
  3. Ja sam taj problem kod mojih starih Kormorana rešio sa razređivačem za farbu, prvo sam probao sa medicinskim alkoholom ali je on bio slab. To lepljivo je ustvari rastopljena zaštita sa površine signalizatora. Razređivačem skroz skineš tu zaštitu i ostane gola plastika.
  4. Po meni od ta četiri nash entity (ali je i najskuplji ) ili c2,a što se libraže tiče zavisi na kojim daljinama ćeš pecati i naravno jel čistina,krš itd,dali ti treba jači ili slabiji štap,duži ili kraći.
  5. Reci budžet otprilike pa ćemo ti pomoći sa nekim predlozima,ako već nisi nešto naumio.
  6. Dobrodošao druže! U potpunosti se slažem sa Vladom jer sam i sam prošao kroz sve to što ti je napisao,sad je samo u pitanju tvoj budžet i šta možeš maksimalno da izvučeš iz njega.
  7. Nisam ih druže lično koristio ali ih imaju moji drugari,iste dužine i libraže i kažu da su im odlično legli.Može se daleko baciti sa njima (naravno shodno bacačkim sposobnostima) a opet nisu kruti,testirali su ih na Pelagićevu krajem aprila,pošto su ih i oni tek uzeli početkom sezone.Njihovi utisci su da je štap odličan za te pare.Opet kažem nisam ih lično koristio, samo prenosim njihova iskustva.
  8. Lep komplet nema šta,neka te dugo služi
  9. Vidim da ih neko prodaje za 220 evra na kp,samo polako sa odabirom mašina,zavisi sve o kojoj cifri se radi
  10. Imao sam iste kao što si ti sad uzeo pre četiri godine i fantastično su se pokazali u svakom pogledu. Neznam koliko si ih ti sad platio ali ja sam ih uzeo tad za 240 eura nove i skroz su ok za te pare.
  11. Skale

    Monoštorski rit

    Svaka čast na uloženom trudu da i mi ostali vidimo tu lepotu i da malo uživamo makar uz snimak!
  12. Pozdrav,interesuje me mišljenje kolega ribolovaca o ovim štapovima. Ja lično posedujem komplet 13ft 3.5lb i koristio sam ih par puta. Meni se čine odlični. Interesuje me mišljenje ostalih koji ih imaju ili su ih imali,sve prednosti i mane. Hvala unapred,pozdrav.
×
×
  • Create New...