Jump to content

Skale

Novajlija
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Skale

  1. Koliko sam ja čuo istekao je ugovor o zakupu jezera,e sad dali će stari vlasnici ponovo uzeti jezero u zakup ili neko drugi još se nezna.
  2. Ja sam taj problem kod mojih starih Kormorana rešio sa razređivačem za farbu, prvo sam probao sa medicinskim alkoholom ali je on bio slab. To lepljivo je ustvari rastopljena zaštita sa površine signalizatora. Razređivačem skroz skineš tu zaštitu i ostane gola plastika.

  3. Nisam ih druže lično koristio ali ih imaju moji drugari,iste dužine i libraže i kažu da su im odlično legli.Može se daleko baciti sa njima (naravno shodno bacačkim sposobnostima) a opet nisu kruti,testirali su ih na Pelagićevu krajem aprila,pošto su ih i oni tek uzeli početkom sezone.Njihovi utisci su da je štap odličan za te pare.Opet kažem nisam ih lično koristio, samo prenosim njihova iskustva.

  4. Pozdrav,interesuje me mišljenje kolega ribolovaca o ovim štapovima. Ja lično posedujem komplet 13ft 3.5lb i koristio sam ih par puta. Meni se čine odlični. Interesuje me mišljenje ostalih koji ih imaju ili su ih imali,sve prednosti i mane. Hvala unapred,pozdrav.
×
×
  • Create New...