Jump to content

Marko015

Novajlija
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Marko015

  • Birthday 02/01/1995

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Sabac

Marko015's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Marko015

    Tresetište

    Ima li nekih informacija sa jezera u poslednje vreme?? Poslednji post iz 2014..
  2. Proslu nedelju drugar i ja pecali 3-ku , dnevna varijanta , na kecu bili ljudi koji su prvi put dosli na vodu , sa ne basim ozbiljnim pristupom ribolovu , posle tamo jos pecale 5 6 7 .. i preko puta jos 3 ili 4 mesta.. do 12 sati levo od nas pozicije ni udarca kao ni mi .. pecali smo na 2 kompleta pa smo razno isprobavli uglavnom guma , m1 , plum , i jedan stap tajger .. run i riba bas na taj tajger drugar mamci sve na tajgera ja ostajem veran emu jer mi je prethodno doneo plasman na druzenju .. rezime , do 17h 8udaraca , 4 izvadjena , 4 spadanja ... i sve ali sve ribe na tajger , nismo nesto obilno ni hranili sa njim , koliko smo imali mozda kilogram ili malo vise .. da li se potrefio tako dan ili ne hebem li ga.. nadam se da sam pomogao nekom ako planira uskoro na adu a mi cemo sigurno ponovo samo da spremimo oraha
  3. To ce biti prilika izuzetna prilika prisustvovati jednom takvom dogadjaju !
  4. Nema je jos kod nas.. imas u hr .. msm da je oko 185evrica komad..
  5. Marko015

    Jezero Zabar

    Hvala na odgovoru.
  6. Marko015

    Jezero Zabar

    Da li je jezero otvoreno tokom cele godine ili sa zatvara krajem oktobra kad se i zvanicno zatvara ribolovna sezona ? I na kojim pozicijama se nalaze bungalovi , prelistah temu ali izgleda da sam preskocio odgovor na to pitanje .
  7. Hvala vama na druzenju.. lepo druzenje bilo , vreme posluzilo , foto finis u sektoru 2 je za pamcenje. Vidimo se sl godine.
×
×
  • Create New...