Jump to content

Carpcarp

Registrovani Član
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Carpcarp

  1. http://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/14519645_1295972533760502_3006795791793738195_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=cb1a3b9833cdff8d9d93d3196dc207b3&oe=587403F3 Prenosim sa fb stranice
  2. Napisi na kom forumu,nije zabranjeno Ili prekopiraj sta mislis da treba i navedi izvor odakle si kopirao.
  3. Kolektivno kao narod,dobro mi i zivimo kako zasluzujemo i cega sve ima. Jbt jedno takmicenje ne moze proci a da se ne desi neki incident ili nesto slicno. Bilo kako bilo,siguran sam da su momci dali maksimum.
  4. U A sektoru 0 riba,u B sektoru 1 Francuze ce skupo kostati C sektor.
  5. Mozda se nista ne desava u timu nego jednostavno nemamo "dobitnu kombinaciju"? Ni u Spaniji prosle godine ne bi prosli onako da nisu ubacili halibut.. Ovde izgleda ne pomaze nista
  6. Ajd da pitam ovde. Ona plastika sto sluzi da ne dozvoljava najlonu da ide ispod spulne kao da je dobila lufta i zvecka. Probao sam da je skinem ali se spulna pomeri dole. Jedino resenje vidim da skinem i da stavim podloske za istu debljinu ali ne bih da budzim ako ima elegantnije resenje. Jel imao neko iskustva sa ovim? Bblc stari model Unutar spulne ima kao neki klizac i pise "line memory". Cemu to sluzi?
  7. Carpcarp

    Vaskrs

    Vaistinu voskrese!
  8. Majstore sto se nisi prijavio i pokazao kako se peca a ne da kenjas ovde? Ljudi sta je ovo,u sta se forum pretvara...
  9. Lose ali se ne postize nista kukanjem na forumu. Sto npr nisi doneo 2l goriva za agregat umesto sto kukas? To su nikakve pare a dosta veliki doprinos.
  10. Opet ovaj trol gedza? Majstore koji je tebi?
  11. Prologic Xnlt. Ako hoces da das vise para Prologic Mimicry
  12. Koji odgovaraju za fox signalizatore i gde ih naci?
  13. Koliko mogu da traju,gde imaju da se kupe itd
  14. Polako prijatelju. Pitali smo informativno. Mislio sam da su sajle pomerene pre druzenja i pre izvlacenja pozicija? Ili nije tako?
  15. Hehe,nema svadjanja. Rekao sam gore da ne mora znaciti da sam u pravu ali svakako radije koristim kuvan
  16. Nismo se razumeli. Bas sam protiv toga da se hrani sa nekuvanim ambarcem. Gore sam i napisao zasto. Divlje vode su druga prica.
  17. Na to sam uglavnom mislio jer sam to itekako vidjao. Nisu stigli da pripreme pa ajd,jede sarko i sirov. Ako se samo koristi na udici,naravno da ne moze doci do problema.
  18. Znam to sve ali mislim da nikad nije bilo vise komercijalnih jezera,da ne pricamo o takmicenjima. Da napomenem da pecam iskljucivo na komercijalama. Na divljoj vodi je potreban potpuno drugi pristup,druga oprema,drugi mamci,sve drugacije pa o tome ne bih pricao. Pricam o komercijalama gde se za dan moze baciti po 100kg sirovog kukuruza. Pa sutra dan jos 100 kg. Sa boilama,izazivacima gladi i ostalom hemijom na koju je naviknut uz pomoc koje brzo vari hranu pa opet brzo jede. Saran dodje na mesto i jede. Kad se narucka,trebalo bi da svari hranu ali to ide bas sporo jer je kukuruz sirov. Dok se hrana vari on nastavlja da jede jer hemija i izgladnjivaci rade svoje. Sta se onda desava? Ne bih sa sigurnoscu mogao da tvrdim ali neko kaze da saranov digestivni trakt zakazuje i saran ce sigurno uginuti. To nikako ne zelimo. Ovo je moje licno misljenje,ne mora da znaci da sam u pravu
×
×
  • Create New...