Jump to content

Žile

Novajlija
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Žile last won the day on October 14 2016

Žile had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Bjelovar-HR
  • carpteam
    Enigma-Bjelovar

Žile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputation

  1. Evo za male pare idealnog riješenja. http://kapitalac.com/mcnett-tenacious-clean-tape-3-x20.html
  2. Žile

    Vicevi

    Jutros mi je u 03:00 u jutro komšija zvonio i lupao po vratima. Kreten me tako uplašio da mi je umalo ispala bušilica iz ruku.
  3. Žile

    Napokon!

    Došao je i taj dan, kada je osvanulo prvo kalendar izdanje za sve šaranašice. Puno puta smo imali priliku vidjeti ribolovne kalendare sa golim djevojkama a evo nešto i za njih.
  4. Žile

    Fox Mx+ Baza

    Ja imam 3 kom Fox MX+ i uz njih imam Gardner Attx bazu i prezadovoljan sam. Puno jeftinija varijanta i kompatibilna s bilo kojim drugim signalizatorima, ako odlučim ikad promjeniti signalizatore.
  5. Ja također imam 3 navedene role. Sinoć slučajno nabasah na ovaj video. Obratiti pažnju od 2 min na dalje. Alaj se vrti!!!
  6. Zaboravih napomenuti da je auto plin isti kao i ovaj u original bocama. Razgovarao sam s kolegom koji radi u punionici plinskih boca i rekao je da je to apsolutno isti plin kao i za aute. Ako se netko boji da bi se nešto moglo desiti, ne boj te se jer se ja već godinama grijem na taj način i još sam uvijek živ i zdrav (mislim fizički ) Još mala napomena, kada punite bocu od 5 kg, nemojte pretjerivati. Napunite 5 L i to je dovoljno. Bolje to nego prepuniti. Nadam se da sam nekomu pomogao. Ako treba kakav savjet, samo pitajte.
  7. Evo pošto moram skupiti par postova kako bih mogao normalno sudjelovati u radu foruma, pa evo jedan za početak. Evo kako sam ja riješio sistem jeftinog grijanja. Još davno sam si kupio plinsku grijalicu koja ide na plinske kartuše koje su dosta skupe (u Hr 1 kom - 4€) http://www4.slikomat.com/13/1014/z3d-grijal.jpg http://www4.slikomat.com/13/1014/r7t-provid.jpg Za vikend ribolov znao sam potrošiti 4-5 kom, tj 20€ za grijanje. Smišljao sam kako si pojeftiniti sistem grijanja i napravio sljedeće. http://www4.slikomat.com/13/1014/akn-IMG-20.jpg http://www4.slikomat.com/13/1014/vp9-IMG-20.jpg http://www4.slikomat.com/13/1014/4iz-IMG-20.jpg http://www4.slikomat.com/13/1014/9bq-IMG-20.jpg Već 5-6 godina se grijem na taj sistem i sve radi besprijekorno. Moguće je koristiti i veliku i malu bocu. Sistem spajanja sa crijevom sam riješio sa spojkom za zrak. Radi lakšeg transporta, ja ugl. koristim malu bocu od 5 kg. I za nju sam našao riješenje jeftinog punjenja. (1 punjenje 3€) Sa jednim punjenjem mogu se grijati cijeli vikend bez da ju gasim. Treba samo imati dobrog tokara i nekog na benzinskoj i problem riješen. Izvrnem ventil, ušarafim ovaj nastavak sa gljivom za auto plin i napunim kao što punim auto. http://www4.slikomat.com/13/1014/zf3-IMG-20.jpg http://www4.slikomat.com/13/1014/yne-IMG-20.jpg
  8. Evo spakovano i ide na poštu. http://www4.slikomat.com/13/1013/t12-kovert.jpg
  9. Zaboravih napomenuti da sam isprobao na Fox Euro Swingerima.
  10. Evo jutros isprobao i ide bez problema, doduše malo na knap al ide. Možda eventualno malo sa finim šmirgl papirom preći preko da lakše idu i to je to.
  11. Trebalo bi odgovarati jer je to od Mivardija (kopija Foxa) Ma nećeš mi ništa plaćati, meni su ionako viška. Pošalji mi samo svoje ime,prezime i točnu adresu i sutra ti pošaljem poštom. (to ću ja riješiti) Možeš mi jedino pivu platiti kad se sretnemo na vodi.
  12. Ako ti pašu plastični, kao originali, samo mi javi i ja ti poklonim 3 kom. Imam viška 6 kom, pa ti mogu poslati 3 kom. LP http://www4.slikomat.com/13/1011/vzx-6.jpg
  13. Pa i Delkim ima izlaz za svjetlo 2,5mm. Jedino je izlaz za bazu 3,5mm. Samo na diodi promjeni polove i to je to.
  14. Žile

    Vicevi

    Pitali Ciganku da li je nevina? Ona kaže, Jesam, dece mi!
×
×
  • Create New...