Jump to content

Vlada 1978

Novajlija
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Vlada 1978

  • Birthday 06/13/1978

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Lazarevac
  • Interesovanja
    Ribolov,sticanje novih znanja i prijateljstava,priroda,životinje.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vlada 1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Poštovane kolege, veliki pozdrav i hteo sam nekoga od Vas da zamolim ako može da mi pokaže(pošto sam se namenjao na desetine pištolja za boile) na koji način da preradim mašinu za mlevenje mesa za kobasice za testo. Prečnik mog rolera tj. boile koje pravim su 20-ice. Pozdrav ,hvala unapred i bistro na vodi.
  2. Najbolje ti je objašnjeno sve u ovom postu,ali kada vezuješ udicu(čvor bez čvora)prvo stavi mamac na koji ćeš da loviš,postaviš ako je boila u pitanju ili bilo šta drugo stoper,znači odrediš dužinu dlake,znači mamac mora da visi ispod luka udice,odmeriš dužinu dlake i provučeš to što koristiš(strunu,najlon itd.od čega praviš predveze) ka unutra,obično sve šaranske udice imaju ono okce ka unutrašnjosti udice.Kada to sve uradiš počinješ sa vezivanjem sistema.Prva dva-tri kruga obomotaš normalno preko dlake,zatim dlaku zavratiš pa ideš još koliko hoćeš krugova ispod dlake znači samo za vrat udice,lubriciraš to zategneš,sve kako treba namestiš,veruj mi ovo izgleda kao nekakva nobuloza ali ovako vezan sistem ne oprašta.Netrebaju ti nikakvi bužiri za ovako vezan sistem.Dokazano u praksi.Samo je bitno da ti predvez tj.nit od predveza ide sa unutrašnje strane udice.A dužina ispod 12 cm Pozdrav i bistro na vodi.
  3. Vlada 1978

    SPOD MIX

    Nikada više od 10%,jer posle samo nju jede,drugo ga ne zanima.Provereno i najvažnije tačno.Pozdrav i bistro na vodi.
  4. U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita. ...Nadam se ko je pravi sportski ribolovac znaće šta sam rekao.Pozdrav i bistro na vodi.
  5. Prvo veliki pozdrav i da ti iskreno kažem ja koristim bilo da su komercijale ili divlje vode udicu br.2.A1 G-CARP,mnoge moje kolege više vole manje udice ali ovo ti govorim iz iskustva,na nju sam hvatao i ćortane i 17,6kg(što mi je i lični rekord)tako da ti je to moj savet mada pošto si početnik bolje kreni sa 4.Ona mi se čini ok.Pozdrav i bistro na vodi.
  6. Nema veze to sa prihranjivanjem,nemoj pogrešno da me shvatiš ali ti si od onih ljudi koji ponesu štapove za pecanje i odu na vodu da provetre mozak.Pozdrav i bistro.
  7. U potpunosti podržavam BataRala u ovom njegovom tekstu,svaka ti čast burazeru,npr.ja lovim šarana 20 god.neznači to što sam ja ili neko nov na forumu da je počeo juče da lovi,ja svakoga poštujem i ko je ribolovac(pravi sportski ribolovac)nemože da bude loš čovek,zato i služi ovaj forum da se međusobno družimo i razmenjujemo iskustva.Hvala i bistro na vodi.
  8. Sve zavisi (opet ona)o kojoj vodi je reč,ja lovim na dlaku od pa skoro i od kada pecam ali uvek prilagodim dužinu dlake udici i mamcu,mnoge kolege to mrzi ali ja isključivo pravim sisteme dužine od 12 -15cm,nekada i kraće.Pošto sam fider ribolovac,dosta koristim i power-gum u svojim sistemima pogotovo kada mi je predvez tanak.Nikada neznaš šta može dadođe na udicu.Dosta zavisi od terena gde loviš i šta loviš.Nemogu ja da lovim npr.šarana ili amura na 0,15-0,20 najlon,sve ima svoje.Pozdrav i bistro.
  9. Zovem se Vlada,imam 38.god.iz Lazarevca sam.Volim prirodu i životinje.Ribolovom se bavim još dok sam bio klinac.Lovim fider tehnikom ali ona teža varijanta(method-feeder)ali pošto lovim na divljim vodama prilagođavam se prema uslovima na njoj.Srećan Božić i Novogodišnji praznici Svim kolegama i bistro na vodi.Pozdrav.
×
×
  • Create New...