Jump to content

Andjela

Novajlija
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Andjela last won the day on July 4 2017

Andjela had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Zensko
  • Lokacija
    Gradiska
  • carpteam
    CT TR "Saran" Gradiska

Andjela's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. U 99% slučajeva su se otkačile (mislim da je bilo samo jedno kidanje predveza kao da je makazama odsječeno). Bukvalno pred meredovom. Dođe "pod noge" i onda se strmoglavo sjuri u dubinu i tačno osjetiš momenat kad napravi dva silovita trzaja glavom i otkači se. Nevjerovatno jake ribe i snalažljive.
  2. Andjela

    Pelagicevo

    Ma ovdje vise niko ne zna sta se desava. Previse je verzija i varijanti u opticaju da bi se ista znalo sigurno. Previse spekulacija. :-(
  3. ???????? mislis vidio si kako kao slon u staklenoj radnji rusim pola stvari u boxu ???????????? Kakav je to sou program bio, mogu misliti na sta je to licilo sa strane... Hvala ;-)
  4. S obzirom na to da sam bila zaduzena za "statiranje" (citaj sjedenje u boxu dom drugi clan ekipe hoda okolo ????), nisam se imala priliku druziti (doduse, 10-ka je sama po sebi izolovana dosta, pa i to kvari prilike za druzenje). Ali na Lapovcu nadoknadjujem propusteno! ???????????? Sve u svemu, za prvo druzenje na kojem sam bila, moram priznati da je bilo zanimljivo i izuzetno dobro. Iako smo bili izolovani na 10-ki ipak su nas komsije prekoputa (Gemist i Ruma) zabavljali svojim pjevanjem i veseljem (drago mi je da ce biti i na Lapovcu). ???? Vidimo se opet za koji mjesec!
  5. Po toj logici "nije realno" ni za bilo koji sektor da ima 19-ku tu i sl. Cini mi se da koja god da se kombinacija napravila sa pozicijama u sektoru uvijek bi nekome bio problem sto je ova ili ona "jaca" pozicija u odredjeni sektor stavljena. Zato me interesuje koja bi to bila dobra kombinacija bokseva po sektorima po tvom misljenju?
  6. Andjela

    Pelagicevo

    Cek, je li to sad znaci da bilo ko moze doci i pecati bez ikakvog javljanja Jovi i pecati gdje nadje slobodnu poziciju ili sta? Sta tacno podrazumijeva to "slobodno pecanje"?
  7. Zovem se Andjela i sarana pecam vec nekoliko godina zajedno sa suprugom Miroslavom (ovdje poznat pod imenom DucicM). Forum pratim vec duze vrijeme preko njega. Vidimo se na druzenju na Zabarima. :-)
×
×
  • Create New...