Jump to content

NoeL

Novajlija
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NoeL

  1. Stapovi: Shimano diaflash 12-250 2,5lb Masine: Shimano Medium baitrunner ci4 XTR-A LC
  2. Trebalo bi neko da preuzme novac kad mu posaljem preko westerna ili da platim online ugl,da preuzme winterskin i stavi na autobus.Evo bas sam danas dobio broj od sofera koji vozi relaciju BG-Mostar tako da sutra ocekujem vise info i jos uvjek se hrvem sa dobavljacima iz BIH da neko preko sebe povuce skin za BIH al izgleda da ce mi pomoc od nekog iz NS bit neophodna.Naravno tko god buce bice pocascen jer bez skina a po svemu sudeci radi se o zadnjem nemam ni satora. ????
  3. Pa jedina opcija po meni je da posaljem novac westernom ili online da platim ako moze na carpologiji tako i taj neko da mi posalje busom.Naravno bice pocascen prije slanja nije nikakav problem u tome.
  4. Pozdrav ljudi. Dakle trebala bi mi pomoc od nekog iz Novog Sada. Tocnije radi se o Winterskinu za C line 2 man exp bivy.Zivim u Hercegovini.U BIH ga nidje nisam nasao.Po uputi iz Carpologije iz BIH zvao sam Carpologiju u BG i oni su me uputili na NS i na svu srecu imaju na stanju.Ali je problem sto ne salju za BIH.Ukoliko neko ima iz NS da bi pomogao vrlo rado bih ga pocastio jer bez Wintera nemam nista od satora preko zime sto je svima mislim poznato. :sorry:
  5. Pozdrav svima. Zovem se Leon,Iz Hercegovine.Imam 21 god. Forum je vise nego aktivan i koristan tako da mi je drago da sam tu. Pozz i Bistro.
×
×
  • Create New...