Srle carp . Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Jel ima neko savet za neki dobar sistem pecanje iste,u debelom krsu,panjevima. Do sada sam jedino uspeo na setajuceg kedera da izvucem nesto pozitivno,ali mnogo sistema mi je ostalo pod vodom pecajuci na fixni sistem. Klasika balerina,trostrana virbla,zbog krsa jednokraka,dole najlon 0.15 sa olovcetom da se otkine pri kontri,ali u 90% slucajeva uspeh je na njenoj strani,a bas plivaju mrge opasne u vodi. Jel ima neko neki pametan predlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Jel ima neko savet za neki dobar sistem pecanje iste,u debelom krsu,panjevima. Do sada sam jedino uspeo na setajuceg kedera da izvucem nesto pozitivno,ali mnogo sistema mi je ostalo pod vodom pecajuci na fixni sistem. Klasika balerina,trostrana virbla,zbog krsa jednokraka,dole najlon 0.15 sa olovcetom da se otkine pri kontri,ali u 90% slucajeva uspeh je na njenoj strani,a bas plivaju mrge opasne u vodi. Jel ima neko neki pametan predlog?Menjaj mesto Probaj blizu tog granja ako je moguce ikako ne moras bas u taj krs da bacas. Ako nije moguce onda nemam resenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Menjaj mesto Probaj blizu tog granja ako je moguce ikako ne moras bas u taj krs da bacas. Ako nije moguce onda nemam resenje Uf,nikako mi se ne menja. Slikaci da vidis kakvo zlo od mesta.. a pecam na samom pocetku ulaska u mrestiliste,top mesto,bolje nema,samo eto ima malo seksa,hahahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Kakav najlon druze 0.15 druze? Stavi sajlu za stuku. Najlon pregrize na keca sto se kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Trostrana virbla,sa jedne strane sajlica sa jednokrakom,sa druge najlon 0.15 da kad upadne u krs da mogu da izvucem sistem,otkine se taj najlon sa olovom i cao. Kad bih stavio deblji do pm,ne moze bog otac da iscupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Pa dobro.jel ti mislis da sam tolika dileja da pecam na najlon 0.15? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 A jel se stuka umrsi u krš ili spadne sa udice ili se sve umrsi u granje Šta je problem?Trostruka vrtilica,najlon tanak ko sto stavljaš na olovu a probaj manju sajlicu i teze olovo da nemoze keder da mrdne balerinu i da je manja sajlica da nemoze sam da se umrsi u granje i trokraka da kad se zakači teze spadneJa napravim umesto sajlice sistem Trostruka vrtilica dole olovo,gore najlon sa balerinom a na trecu na stranu stavim debeo konac kao za shok predvez pa preko njega buzir kao onaj od olova buzir i vezem dole udicuA buzir super lepkom zalepio za vrtilicaStuka nemoze da pregrize buzir i debeo konac a keder pravilnije radi jer je mekše nego sajlica I onda na o ruk ko je jači 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Sa koncem i buzirom sam i praviš dužinu predveza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Pa dobro.jel ti mislis da sam tolika dileja da pecam na najlon 0.15?Sajlu u prvom postu nisi pomenuo. Citam ono sto pise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 I klize a balerina sa gumicama stoperima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 A jel se stuka umrsi u krš ili spadne sa udice ili se sve umrsi u granje Šta je problem?Trostruka vrtilica,najlon tanak ko sto stavljaš na olovu a probaj manju sajlicu i teze olovo da nemoze keder da mrdne balerinu i da je manja sajlica da nemoze sam da se umrsi u granje i trokraka da kad se zakači teze spadneJa napravim umesto sajlice sistem Trostruka vrtilica dole olovo,gore najlon sa balerinom a na trecu na stranu stavim debeo konac kao za shok predvez pa preko njega buzir kao onaj od olova buzir i vezem dole udicuA buzir super lepkom zalepio za vrtilicaStuka nemoze da pregrize buzir i debeo konac a keder pravilnije radi jer je mekše nego sajlica I onda na o ruk ko je jači Sve se umrsi ode u krc, ali znam o cemu pricas.. davno mi je drugar govorio o tome sto si napisao,ali nisam ga slusao,moracu da probam.. idem sad u nedelju pa javljam rezultate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 jedna od lepotica. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Jel to krećeš u akciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Vlajče, postavi sliku sistema ako imas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Hoću čim budem stigao ovih danaJako prosto da ne kazem primitivno deluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 A da li vezujes udicu direktno na konac ili vezes karabinjer sa brzim izmenjivacem pa nakacis udicu? Ovo drugo mi zvuci bolje i logicnije, verovatno tako i ide. Pa i tu moze malo super lepka? A inace, odlicna ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Stavim karabinjer ili vrtilica pa onu kopcu kao za raketuMada to munisto dođje ko karabinjer Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Nemogu slike da stavim sa telefona na sajt pa čin prebacim postavicu,prostora mislim da je bolje od sajlice jer keder prirodnije radi i možeš sam da odrediš dužinu predveza a i guna neda da se sansi okonos osnovnog najlona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 28, 2017 Author Share Posted October 28, 2017 Jel to krećeš u akciju? krecem Zile,ajde samnom sutra.. jeste da su najavili munje i gromove,ali bas me briga,nek poginem pored vode,he he .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 tako to izglefa debeo konac .70mm ja stavljam balerinu 50-60gr kliznu sa gumicama a olovo 100gr i tu nema dole duzinom predveza sa olovom odredjujes ka kojo je dubini kedernema velike mudrolije Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Hvala na slikama.. Probacu za sledeci izlazak,taman imam pri ruci termo buzira,mislim da ce biti dobra zamena, a pritom izbegnem lepljenje.Planiras li ici na Obedsku baru,da organizujemo neko druzenje uz jednu domacu..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Za sad ne bar naredne dve nedeljeBio drugar pre dve nedelje kaže mnogo mala voda bas malaImali jedan udarac samo njih dvoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Jeste mala voda.. Moji svi koji su bili su se napecali.. Zavisi kakav dan ubodes.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Da li je neko koristio ovaj sistem za usidrenu balerinu, ja sam probao i mogu vam reci da nije lose samo sto sam koristio malo duzu sajlu pa je to bio problem moracu malo da skratim.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts