Jump to content

2. King Carp Baits Kup 07-08.04.2018God.


Recommended Posts

Raspored po boksovima:

1.Ct. Ribolovac Jakovo.

3.Ct. Sava.

4.Ct. Kovilj.

5.Ct. Baron.

6.Ct. Male Vode.

7.Ct. Galija.

8.Ct. Okno Ub.

9.Ct. Pirana.

10.Ct. Vučijak.

11.Ct. Razjareni Patrljci.

12.Ct. Ambarac.

13.Ct. Zaječarci.

14.Ct. Zabrežje.

15.Ct. Švarc.

16.Ct. Teletabisi.

17.Ct. Viljamovka.

18.Ct. Ortodox Brothers.

19.Ct. Šabac.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Želeo bih na početku ponovo da Vam se svima zahvalim jer ste se pojavili u skoro punom broju ekipa, odnosno 18, dok je ekipa Ct. Cnr otkazala u poslednjem momentu zbog bolesti, opravdano, i da kažem da naravno bez vas ekipa i takmičara ne bi moglo ništa da se ni napravi, ni da se održi bilo koje takmičenje.

S druge strane ovom prilikom želim da kažem da smo mi koji smo organizovali ovo takmičenje, mladi po pitanju organizacije, i da nam je ovo tek drugo takmičenje koje smo organizovali, jedno prosle godine i ovo sada! U samom startu imali smo problema sa štampačem i zbog toga nismo mogli prvu listu da oštampamo, ali smo to kasnije uspeli da rešimo i po tom pitanju više nije bilo problrma.

Što se tiče organizacije, tu je već bilo nekih problema, kao što je ulazak vozila tokom takmičenja i vožnja pored boksova, ulazak pojedinih lica na teritoriju jezera, odnosno ulazak u pojedine boksove, i još neke stvari..... SVI VI KOJI STE PRIMETILI OVE PROBLEME I KOJI STE SE ŽALILI NA NJIH POTPUNO STE U PRAVU. Zato ja i moje kolege iz King Carp Baitsa Vam se svima izvinjavamo, i obećavamo da se ovakvi problemi više neće dešavati, jer će se mnogo rigoroznije pristupati organizacij. ONO ŠTO ME JE NAJVIŠE BOLELO JESTE VEOMA MALI BROJ EKIPA NA PROGLAŠENJU. TO JE UVEK BIO I BIĆE PROBLEM, ALI TREBA SE UDOSTOJITI I OSTATI NA PROGLAŠENJU JER TREBA ODATI POČAST EKIPAMA U PLASMANU S JEDNE STRANE, A SDRUGE STRANE I OSTALIM EKIPAMA ZA FER I KOREKTNU BORBU, NARAVNO I ZA DRUŽENJE. OVOM PRILIKOM BI SVE ZAMOLIO DA UKOLIKO IMATE PREDLOGE ZA BUDUĆA TAKMIČENJA, AKO SE BUDU I ORGANIZOVALA U NAŠOJ ORGANIZACIJI, DA ME POZOVETE NA MOJ BROJ, ILI OVDE NA OVOJ STRANICI JAVNO RECITE ŠTA TREBA DA SE URADI DA SVE BUDE KAKO TREBA PO PITANJU ORGANIZACIJE, ODNOSNO DA SVI BUDU ZADOVOLJNI, UKOLIKO JE TO UOPŠTE MOGUĆE, JER ĆE UVEK NEKO BITI LJUT ZOG OVOG ILI ONOG. Hvala Vam svima!

Link to comment
Share on other sites

Drug moj,ljudima tj nama uvek nešto smeta.Bitno je priznati grešku ako je se već desila(što ste vi kao i organizatori i priznali),to je za svaku pohvalu.Za proglašenje ne bih komentarisovao,ali reći ću samo da je do odraz naše kulture.Ubuduće trudite se da te iste greške se ne ponavljaju.Ukratko toliko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Žile svi mi grešimo tako da uvek će hteli ili ne biti neka greška. Što se tiče ekipa mislim da mi kao organizatori moramo svaki put da zamolimo ekipe pre samog početka da ostanu na kraju svi. Da bi to zajedno usadili svima nama da je to najnormalnija stvar i veoma lepa ma ko pobedio. Sto se mene licno tice svaki put sam nezadovoljan svojom organizacijom i svaki put hocu nesto bolje i vise tako da je to nesto skroz normalnooo. Svaka saradnja takmičara i organizatora je jako bitna da bi svima nama bilooo mnogo bolje i lepse. Čestitke ekipama ct. Ribolovac i Orthodoh brathers na plasmanu i svim ostalim ekipama na lepom drženju ????
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...