Jump to content

Cyfish MK2 2man-CHUB


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

The Cyfish+ mnogi smatraju za najbolje opremljen bivi vrhunskih performansi trenutno dostupan na tržištu. Dakle , kako poboljšati bivi za koji mnogi smatraju da je najbolji na tržištu?

To nije bio lak zadatak ali tokom proteklih par godina Chub tim je razvio nekoliko modifikacija koji će zadržati Mk2 Cyfish+ na vrhu pecaroške liste najtraženijih u predstojećim godinama. Mk2 Cyfish+ ima tanje aluminijumske klipove od 16mm koji ne samo da čine bivi lakšim već I kompaktnijim. Ležišta za klinove I karike sprečavaju trošenje I omogućavaju brzu I laku postavku. Materijal je modernizovan I sada je 210D oksford talasasti polyester koji je ekstremno izdržljiv , dišući I visoko vodootporan sa hidrostatičkim otporom od 5000mm. Dupli prednji sistem rajsfešlusa je podržan sa punim mozzi naličjem koje je dorađeno sa našom ekskluzivnom , izdržljivom zelenom mozzi mrežom. Prednji panel sadrži poboljšani dvostrani sistem vrata sa zamenljivim i providnim mozzi prozorima. Mk2 Cyfish+ takođe dolazi u kompletu sa zimskim omotačem , I nudi akomodaciju duplo izolovanog bivija ako za to postoji potreba. Takođe uključeno u ovaj paket su linijske tenzione šipke sa duplim zaključavajućim šrafovima , izdržljivim zemljanim prekrivačem I kompletan set izdržljivih T-klinova.

Broj zadnjih tačaka uklinjenja je povećana , tako pružajući više stabilnosti na neravnom zemljištu i tokom ekstremnih vremenskih uslova. Ako želite da putujete sa lakšim prtljagom koristite alternativne tačke uklinjenja da bi ste napravili standardnu postavku bivija.

The Mk2 Cyfish+ za 2 osobe takođe ima neka dodatna poboljšanja. Ram je redizajniran I ima ekstra veliku zadnju izbočinu. Ovo ne samo da povećava dubinu nego I visinu na zadnjem delu takođe tako pružajući dodatnu udobonost I prostor za glavu pri dužem pecanju. Ove promene čine Mk2 Cyfish+ prvim jedinstvenim bivijem za dva čoveka , I bivi sistem sa tri podupirača koji pruža perfektan balans između veličine , udobnosti , težine I dobrih transportnih osobina.

• Prednji panel potpuno na odkopčavanje , sa opcijom tri prozora na vratima

• Puni mozzi panel na zakopčavanje i otkopčavanje od naše ekskluzivne zelene mreže koja je otporna na cepanje

• Dual prednji sistem panela na zakopčavanje koji omogućava da oba prenja panela budu prikačena istovremeno

• Kompletno uklonljiva dvostrana vrata

• Snabdeven sa izdržljivim prekrivačem zemlje sa sistemom elastičnih klinova

• Pun komplet izdržljivih T-klinova

• Snabdeven sa lakim inl-ine Bivi Tenzionim Šipkama

U PONUDU UKLJUCEN WINTERSKIN

Link to comment
Share on other sites

, ''a sve je to lepo i krasno a kako se sacuvati kad opali sunce,a postoji i :confusion-helpsos: pa pitaj.,

To se i ja pitam,veliki problem skoro svih šatora,bar onih koje sam ja imao prilike videti :roll:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...