Jump to content

vecita dilema


JaneMk

Recommended Posts

vecita dilema koji shtaor,koji sistem.Ocemo lagano da se brzo sklopi i josh na vrh svega lako za transport a izdrzljivo na vremenske nepogode.

Probao sam sve sisteme od umbrela-cador,kwik erekt i standardni.Mogu da kazem da je sistem sa tri rebra najbolji i najlakshi za sklapanje i najstabilniji i najizdrzliviji.Za takmicenje je izvrstan shator za dvojicu poput trakkera,chuba,foxa,jrca.Ali shto badava nositi za jednu noc seansu il kad idete na tri dana sam a josh i lepo vreme.Normalno da svako ima svoj sistem koji mu odgovara.

 

Ima ih dosta na trzishtu pod imenom lite bivvy,shelter,broly medjutim opet bi se najbolje osecao i tri rebra sistem pogotovo sa alu shipkama.Izdvojio bi dva iako je trzishte preplavljeno sa ovim novim lite shelterima.Jedina mana mnogo brate niski al za spavanje mislim da je dovoljno.

 

JRC dave lane shelter 5 kg tezak,jak materijal alu shipke

http://img164.imageshack.us/img164/6426/txbrollyvwd.jpg

 

 

I po meni trenutno broj 1 je venture razorback shelter 3,4 kg a i vidi koliki je sklopljen

http://img133.imageshack.us/img133/1360/razorbackside.jpg

http://img82.imageshack.us/img82/776/razorbackdown.jpg

Link to comment
Share on other sites

e pa jane apsolutno se slazem sa tobom ... ta dilema je i kod mene prisutna jer jednostavno nema potrebe bar leti nositi ogroman sator jer cesto i nema mesta za postaviti neko cudo 3x3 m( ne kazem da tih 3x3 nema svojih prednosti) ali jednostavno nekad je tesko se spakovati samo i otici negde pa posle jos kad treba sve ponovo u kola a dosao si na dan-dva..... :angry-banghead:

 

pravo da ti kazem leti nekad i ne nosim nista sem suncobrana i kreveta ispod njega i milina :violin:

Link to comment
Share on other sites

Slazem se da je lakse shelter , ali ako idete na noc ili dve , ali par dana bez satora milslim da je to mucenje.Ja nigde ne idem bez satora pa makar isao na dan dva,odvojis 10 min na pecanju za postavljanje satoras i posle si miran :dance:
Link to comment
Share on other sites

torba da , jeste duplo veca na mom trakeru a vidim i na ovom , nego mislim na kadar posle torbe , kada prikazuje sator izvadjen iz torbe sa sipkama/rebrima ispruzenim , spremnim za ''erekciju'' . tu mi nekako ima mnogo materijala da bi mogao da se sklopi u onaj smotuljak..

 

uostalom nije ni bitno ako ga neko bude kupio razresice dileme...

 

@ tema

 

ja za te krace akcije koristim ovaj free spirit-ov kisobran fazon i ok je za sada , mada bi voleo nesto manje kad se spakuje

 

http://www.postimage.org/Ts1yU12S.jpg

Link to comment
Share on other sites

Odlican je druze,mada vec sam napiso ja bi shto jednostavnije za krace vreme a svaki cador ima dodatne shipke pa dok ga nashtimash a tri rebra sistem je najbolje reshenje.TF Gear shelter je ogroman kad se rasklopi a kad je upakovan onda je tanak da stane u futroli za tri shtapa.Medjutim on je kvick erect i slomio sam jedan sad imam novi i opet je slomljen tako da po meni naizdrzliviji i najstabilniji je tri rebra.E sad da vucaram trakkera od 19 kg za dvojicu radi jedne veceri neide mi bash.To je i bila poenta price
Link to comment
Share on other sites

Čisto sumnjam da u Srbiji ima zastupnik za Venture.

Što se tiče shelter ili šator mislim da se to dvoje uopće ne može uspoređivati.

Po meni je shelter eto tek tako da se ode na neki kratki ribolov od 1 dan i to samo kad je toplo,a za sve ostalo ti u svakom slučaju treba šator.

A što se tiče Venture-a odlični su ali im se potkralo nekoliko grešaka koje su nadam se već ispravili nakon reagiranja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...