Jump to content

Svetsko Prvenstvo Engleska 2010


Guest Bacid1286478885

Recommended Posts

SMS by Kiza

 

I dalje 0 mi i Braca, oko nas niko nema ribu tako da tesko ce i biti u ovom dzepu, nismo videli kupanje ni kedera. Na Hardwicku ribu su nocas imali Hrvatska, Bugarska, Spanci i Grci

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Afrikanci izgleda da opet rade prevaru.Imaju spremne vezane predveze sa pva kesama tako niko nemoze da vidi nashta pecaju,al evo fotke gde se tacno vidi da pecaju na veshtacki kukuruz-koji je zabranjen

 

http://img43.imageshack.us/img43/7002/image4cb15189e2602.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

 

preuzeto sa carp.bg

Link to comment
Share on other sites

Verujem da je to odnelo prevagu a ne shto su pecali mesec dana na tim jezerima pre svetskog.To se lako dokaze ako ima volje,dodje sudija u box otpakuje pva kese i vidi na shta pecaju.O tome nema svrhe prichati po meni.
Link to comment
Share on other sites

South Africa lovi već mjesec dana na tim jezerima i valjda su u tih mjesec dana vidjeli što radi a što ne. ;)

Glupo je bilo što o tome komentirati.

Nije nama nitko kriv što naši savezi nemaju love da nam omoguće isto takve uvjete.

Link to comment
Share on other sites

Slazem se da su oni u zadnjih tri godine uneli poprilicnu pometnju sa svojim kontraverznim nacinom pecanja. Kugle koje su bacali u vodu vece od dozvoljenog precnika, zabacivanje surf tehnikom i evo sada vestackog kukuruza.

Ali ocigledno njihov budzet opravdava takvo ponasanje kao i u svakom drugom sportu. Ekipama sa vrhunskim budzetima se uvek za neke stvari progleda kroz prste. Da ne pricamo o tome da su se verovatno napili bar 5 puta sa svim ljudima iz organizacije dok su bili tamo :mellow:

 

Po meni uvek treba da gledmo u buducnost i razmisljati kako cemo sledecih godina moci da se nosimo sa takvim reprezentacijama kojih ce verovatno biti sve vise i vise. Da li u kalkulaciju troskova za odlazak reprezentacije treba da se kalkulise i poseta jezeru, testiranje mamaca, ne znam ali meni se to licno dopada. Samo je pitanje da li se to moze finansijski izdrzati. Na blizim destinacijama kakva je Italija verujem da je to i te kako izvodljivo.

Link to comment
Share on other sites

Izašle su konačne liste. :)

Čestitke svim pobjednicima i naravno sudionicima.

Posebne čestitke tvrtke CC Moore & Co Ltd i mene osobno GRČKOJ,HRVATSKOJ(gosp.Branimir Martić i Boris Horvat),BOSANSKOJ (posebno gospodi Dušanu i Nebojiši Tuzlančić i ostalim njihovim ekipama) i naravno mojim dragim prijateljima RUSIMA što su dali povjerenje našim proizvodima!! :D

Pomogli ste nam da opet dokažemo da smo u samom vrhu.

 

HVALA!!

Link to comment
Share on other sites

u zadnji sat rumuni izvadili dve ribe i tako zeznuli grke jer su bili u tom sektoru iznad njih i ujedno u celokupnom plasmanu grcka izgubila prvo mesto.

 

P.S.Tami kako dolazi kapiten grcke reprezentacije na MAvrovici cup imash pokanu da dodjesh da mu osobno zahvalish za CC moore(al kako znam na shta su pecali jer su se spremali zajedno sa jednom mk ekipom CISTO SUMNJAM)

Link to comment
Share on other sites

Inače nisam znala da su lovili na CC Moore-a tek sam danas saznala.Njihov kapetan je izjavio da su lovili sa našim proizvodima.

Ne bi htjela ulaziti u daljnje polemike u vezi toga ;)

U svakom slučaju bez obzira jesu li ili nisu imaju naše čestitke. :)

Link to comment
Share on other sites

Momci,kvalitet,znanje i iskustvo zasigurno posedujete...Trud.ambicije i teznja za sto uspesnijim prezentovanjem nase zemlje zasigurno nisu manjkali...Ovog puta nedostajalo je samo malo sportske srece,sto svakako nije u vasem domenu mogucnosti...Nadamo se sledecem nastupu pod malo srecnijom zvezdom...

Dokle god budete nastupali sa maksimalnom predanoscu za nas ce te uvek biti pobednici!

Sigurno je divan i bogat osecaj biti deo jedne tako velike manifestacije!

Srecan povratak vam zelim

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...