Jump to content

Najbolja Pozicija U Proljece Na Pelagicevu?


tonino

Recommended Posts

Nazalost sad ovaj vodostaj sve menja druze tako da niko ti nemoze reci koja je najbolja.Za otvaranje pokazalo se da su 20,19,17,15,16,14,11 ispale su dobitne al to nemora da znaci za koji vikend da ce biti isto
Link to comment
Share on other sites

Na kecu je uhvacena jedna riba sad za wikend, tako da ni to favorit mesto po trenutnom vodostaju ne daje dobre izglede.

22 tj. zaliv bi bio moj izbor u ovom periodu, shto opet nishta ne znaci. Jednostavno nema pravila po trenutnoj situaciji.

Mislim da ce ti po dolasku, jedna shetnja oko jezera uz osmatranje vode dosta pomoci u izboru.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Pravo pred sebe prema 25 na nekih 120 metar imash plato,granje je levo i desno odma pored pozicije,na nekih 100 metara ulevo prema 10-ci imash isto dobar plato kao i na 25 metara skroz ulevo ima sprud koji sa obale ide polagano u vodu to ti je isto dobra pozicija pogotovo nocu samo mora da bude tishina jer pecash veoma blizu.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nisam markirao poziciju deset,posto sam hteo otpecati tako da proverim kako se saran ponasa ako hranis tek onako,jedino sto je urajeno je da je postavljen marker na dva mesta odredjena specijalnom metodom,otkricu ti to samo zato sto si komsija iz Pazove.

Uzeo sam marker i bacio ga bez veze i tu gde je pao sam zabacio prvi marker,drugo je bilo malo specificnije posto sam koristio marker od ekipe sa dvadeset petice kao orjentir.

Imali smo trinaest riba za dvadeset cetiri casa,kad je riba jako slabo pecala,to je bilo bas kad je bilo takmicenje drugara iz makedonije,po meni je to mnogo bolja pozicija nego jedanesetica,pa se ti lepo namesti na desetku a kolege postavi na 11 i rci im kako si samo zbog njih stao na losije mesto. :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...