Jump to content

Carp Cup Pavlovci 2011

Recommended Posts

JAVNO IZVINJENJE EKIPI KOMSIJA IZ KRNJESEVACA . MALOM NEPAZNJOM SUDIJA U MERENJU RIBE IZGUBILI SU TRECE MESTO . VREME NE MOZEMO VRATITI ALI CE ORGANIZATOR OBEZBEDITI I NAKNADNO URUCITI PEHAR I MEDALJE ZA CLANOVE EKIPE.

JOS JEDNOM VELIKO IZVINJENJE,I HVALA NA KOREKTNOSTI!

Prvi do brane,ili prvi do granja

Cekaj samo da se Bosanac i Limarevic probude i pocnu da pecaju,pazi vec je pola osam a niko ziv se nejavlja na telefon,svi udarili dremku u fulu

Dzabe Prdo sve,kod Bosanca se riba kupa(Kosilijem) a kod mene nije ni bila :thumbsu:

Vrlo dobro pecanje,cestitke pobednicima a nama ostalim vise srece drugi put :drinks:

Jos jednom cestitke svim ekipama ,a posebno pobednickom cetvercu :bow: :bow: :bow: :bow: .Ipak ostaje zal sto nas je riba prodala i prevarila .Ja se iskreno nadam da cemo sledeci Carp Cup biti uspesniji , a vec sledeca sansa je na kraju meseca.!

Jedva cekam pocetak sledeceg takmicenja ali sada kao takmicar a ne kao sudija.Pozdrav svima i vidimo se na vodi 30 .09 kod ljote na CUPU!

Svaka cast sokolu na organizaciji...i naravno ekipama u plasmanu..jedno od najlepsih pecanja...mnogo izgubljenih riba sto je mogla da vidi i ekipa ct kumovi koji su pecali do nas....vidimo se na sledecem kupu....a do tad bistro!!! :aggressive: :aggressive:

Jako lepa voda,lepo druzenje,dobra organizacija,

Zahvalio bih se Sokolu sto nas je okupio na ovoj predivnoj vodi iako je riba slabije radila druzenje i saranski adrenalin nije izostao.

Jos jednom pozdrav svim ekipama na druzenju i takmicarskom duhu i nadam se da cemo se videti 30.septembra na cupu Pavlovci

POZDRAV SVIM EKIPAMA

Svaka cast sokolu na organizaciji...i naravno ekipama u plasmanu..jedno od najlepsih pecanja...mnogo izgubljenih riba sto je mogla da vidi i ekipa ct kumovi koji su pecali do nas....vidimo se na sledecem kupu....a do tad bistro!!! :aggressive: :aggressive:

http://img33.imageshack.us/img33/103/10092011585000.th.jpg

mislim da je ili mnogo malo rastojanje izmedju boksova pa ulazimo jedni kod drugih dok vadimo ribu ili je mnogo 6 stapova inace je sve sve bilo lepo ukljucujuci i ljude mislim ekipe i njihovo ponasanje u prirodi pozz svima.