Jump to content

Fox Nx-R


Recommended Posts

Poboljshana verzija srednjeg NX-a sada u verzii sa daljinskim.Kako kazu daleko najprodavaniji od nove serij i najkvalitetnii.Cena normalno paprena mada kako je bio njegov skuplji brat i dobro je za sada 550 eur u kompletu sa 3 alarma al sam siguran da ce cena pasti kako vreme prolazi.

 

http://img11.imageshack.us/img11/5115/foxcei125g4e8191285ce04.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...

..sta znam, ok su , mada nocu kada zasvetle zaslepe me nemogu da dodjem sebi neko vreme

 

Slazem se,veoma jako svetlo.Generalno odlicno rade samo im je mana sto im se brzo oguli gumifikacija.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Slazem se,veoma jako svetlo.Generalno odlicno rade samo im je mana sto im se brzo oguli gumifikacija.

Sa nove serije NX se ne guli gumifikacija, drugacije su napravljeni indikatori.

Fox NX-R Presentation 3 Rod Set

Set isadrži: 3 x NX-R Indikatora. 1 x Centrala. 1 x Kofer.

The NX-R Presentation Sets se pravi u verziji sa 3 i 4 indikatora i u njemu je sve što vam je potrebno, da biste kompletirali pecanje na 3 ili 4 štapa.Mnogo je isplativija verzija u koferu,nego kupovina pojedinačnih indikatora.

The Micron NX-Rje nastao na osnovu prethodne serije NX indikatora, ali unapredjena verzija kojoj je prododata centrala. Veoma važna stvar je da je kod nove serije, senzorsti sistem unapredjen i zaštićen, i ne može vam se desiti da se ošteti prilikom pada indikatora na zemlju,kao kod prethodne serije. The Tru-Run Roller točkić-valjak je takodje unapredjen i izradjen od najfinije mašinske plastike,preko koje će najlon glatko kliziti i ne može se oštetiti, a pritom je još osetljiviji na trzaje ribe i detektovaće i najmanji trzaj ribe,neće se dogoditi da riba povuče najlon a indikatori ostanu nemi.Sve ovo je doprinelo, da baterije,kao i u prethodnom modelu, sada duže traju.I dalje koristi iste baterije 2 x AA. Vrhunskom tehnologijom je obradjeno kućište za baterije i obloženo je gumom i stavljen je mali šraf,koji garantuju da vodu nikad neće propustiti ovi indikatori. Evo još dokaza,koji ih čine izuzetnim i najkvalitetnijim indikatorima: Plave diode. dugme za jačinu zvuka, tonska kontrola i osetljivost. Prekidač za nečujan rad. Visok kvalitet zvučnika. Tru-Run Točkić od mašinske plastike. D-Tec novi senzorski sistem. Inteligentni sistem osetljivosti. dva izlaza (2.5mm i 3.5mm džek). Radi sa centralom . Sistem protiv kradje (kad se koristi centrala). Easy Micron Registration (when used with receiver).

Micron® NX-R CENTRALA

The NX-R Centrala podrzava indikatore Micron NX-R i Foks je u odnosu na prethodne modele napravio korak napred sa njom.Prilikom prvog pecanja,ona će zapamtiti sve funkcije koje ste koristili ako ste imali uspešno pecanje,Memorišete samo,jačinu,osetljivost i vrstu tona i sledeći put ne morate se mučiti prilikom podešavanja.Možete se udaljiti od indikatora 200m i centrala će podržati sve radnje sa indikatora.

VAŽNA NAPOMEN: Ovi indikatori su presvučeni najfinijom plastičnom presvlakom i boja se neče skidati prilikom čišćenja,kao kod prethodne serije.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...