Jump to content

Recommended Posts

Moj nekadashnji partner ih imo tako da sam i ja koristio i kako sam vec rekao nema drugih mana osim toga.Nije u pitanju kvalitet baterije vec ima neku manu sa elektronikom kako je i VAsil napisao.Kada se naviknesh na CS alarme i zaboravljash kad si zadnji put promenio baterije ovo cudo potroshi bateriju za pola godine.
Link to comment
Share on other sites

moji su trosili baterije, ako pecam na natprevar komercijalu jedan vikend sledecu su slabi,,a za slobodan ribolov menjao sam svaki treci , ja imam takvo iskustvo, sprema drugi carp sounder su mnogo razlicite oko potrosnja,,,malo iz iskustva,,,tinjalica .led dioda je problem nista drugo, neznam dal moze ona da se iskluci..
Link to comment
Share on other sites

Ponavlja se sve iz pocetka. Carp Sounder je trebalo da reaguje na taj problem , ipak je to firma sa renomeom. Neznam koliko ce pomoci to da se LEED iskljuci, da bi on svetlio treba da ga nesto pobudjuje a to isto trosi struju. Tu je trebalo proizvodjac da reaguje. Nedopustivo je da uredjaj koji koristi bateriju od 9V nju potrosi za tri dana pa kakvog i da je kvliteta ta baterija.

2004 sam imao najjeftiniji model Carp Soundera , zaboravljao sam sta je promena baterije.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Što neko ko vozi mercedes ne kuka da mu auto puno više troši u odnosu na yugo?

Imam pomenute CS5 poslednjih 10 godina. Model sa slike na 1.strani NIJE jedini koji je proizveden, posedujem isti bez plastike kojom se aktivira signal. Tačno je da više troši bateriju u odnosu na druge modele-npr.Super EX, koji je najpopularniji CS model na ovim prostorima.Koliko je to više, zavisi od upotrebe. Meni se jedna alkalna baterija pokazala dovoljna za sezonu.Nakon toga je bacam, isto kao i najlon koji me košta nekoliko puta više od baterije.

Inače, CS5 je sjajan model, sa vrhunskim karakteristikama.Pouzdanost, nepropusnost, karakterističan zvuk, lako podešavanje.Takođe, moram da priznam da za istim ni malo ne zaostaje po ceni jeftiniji model Super EX.Jednom rečju, ko se jednom primi na Carp Sounder,teško se sa njega skida... e, sada znam da će se opet javiti ljubitelji fox-a i delikima...never ending story...

Link to comment
Share on other sites

Ja sam ih kupio na starom, sa stare baterije (neke kineske), na pocetkom ove sezone, do sad sam bio preko 25 puta na vodi u proseku 52h sesije, ne resetiram tinjalice, pa evo ih rade pak. Kad baterija padne pod 3V ondak pocinju da ne urlaju toliko glasno.. 1 baterija = 1.5 eur.. tako da uvek nosim bekap baterije, bez razliku koji signalizator koristim. Imam CS5 a i CSF1..
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...