Jump to content

martinMK

Registrovani Član
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About martinMK

  • Birthday 03/14/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.1cm.com.mk
  • Skype
    spasovski1984

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Skopje
  • Interesovanja
    Programiranje, Fotografija, Dizajn
  • carpteam
    Gazc Bajcs

martinMK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Uzmite neki gejmerski mauspad.. svi imaju silikonska guma protiv proklizavanja.. ili ono sta prodaju tezgaroshi.. anti slip mat za u auto.. Isti nacin se rastavljaju i shtapovi i objektivi
  2. martinMK

    Pop Up Mix

    a boili su bili mekani ili?? mozda kako sungjerac? tekstura??
  3. Affinity ima titaniumska centralna osovina i titaniumska zica na preklopniku, verzija uradzena za pecanje sharana iskljucivo Surfblaster ima nerdzajuci celik osovina.. i preklopnik je celicni u rad su isti i u namotaj.. Slaga najlon perfektno testirano sa novim 0.28 i 0.33.. nad 0.38 moze da ima malo losi namotaj najlona.. Braid shpulne su perfektne za spod i marker.. malo je sporija 98cm namotaj.. Surfblaster je bolje zasticena.. ima iscelo dihtung guma koja ide oko krajeva/ivice/spojeve na masinicu.. Iako je jeftinija varijanta ja pre bi isao sa surfblasterom.. Super za vtori set koji koristim sa cc30.. Prvi set je BBLC i proshao sam puno shkakljivih mashinica.. i mogu reci da izrada surfblastera je na vrhunsko nivo.. vredi tih para..
  4. martinMK

    Pop Up Mix

    Da ne si utnuo mix? ili si dodao soda bikarbona.. ili prasak za pecivo
  5. martinMK

    Pop Up Mix

    Moze i da ih varis kao normalne.. bez problema.. samo treba da ih osusish Koristio sam ccmoore, mainline polaris... ccmoore se pokazao bolji..
  6. Ok mozda si u pravo.. mozda treba da pre svega imash mlin vodenjaca da mozes da uradish mix..
  7. Samo shto ovaj koji je radio review.. nije uzeo u predvid da mashinica je namotana sa najlonom i da najlon tezi.. pa zato 755 grama.. tezina mashinice je deklarirana na praznoj mashinici.. a ne sa najlonom..
  8. Srkijan.. A moze li da objasnis zasto milsis da je mix prejak.. mislim na sta se bazira jakocu mix?
  9. Ako nadzes lepka za hranu ili lepka za mesnu industriju... to je bogey.. sporo se otapa u vodi i zato drzi semenke..
  10. kad sameljesh zrnjeve otvarash komplet sve atraktore i hranljive vrednosti
  11. Ako moze da nadzes Boro Kajevic mlin za kava ili mlin za brasno ok.. odprilike idu oko 100-150 eura..
  12. Pa to i treba za brze instant ribolove.. ne da hranim sa skupom boilom vec sa atraktivnu i lesnu..
  13. Pogresno sam se izrazio za pecenje birdfooda.. znaci to shto radim je ugrejes rernu na 250 celzijusa.. postavis birdfood u plitkoj tavi i ostavis ga 3-5 min. da se ugreje.. i ondak takav butnesh u mashinu.. Protein ima oko 20% masti oko 20% i UH oko 55% vlakna oko 5%
  14. Epa ovako.. znaci vise preko 2 godine rolam i lovim na ovakve mixovi.. Kad usmesh birdfood lepo ga propeces i samlevish na kamenjacu.. ne u mlin za kava.. mlin za kava samo rasparcuje semenke.. to sto ja dobijam je brasno iz birdfood-a.. Ko ne veruje evo vam slike pa vidite.. http://imageshack.us/scaled/thumb/406/91026388.jpghttp://imageshack.us/scaled/thumb/521/44980548.jpghttp://imageshack.us/scaled/thumb/641/80813516.jpghttp://imageshack.us/scaled/thumb/571/dsc0370d.jpg Sami birdfood ima vezivno svojstvo ako je brashno..Mleko je tu za lakse otapanje..A vezivo je jaje..
×
×
  • Create New...