Jump to content

Pomoć Oko Odabira Između Ult5500 Xtb I 12000 Xta


Recommended Posts

stvar ukusa i odabir shta cesh da pecash.Jedna je velika mashina,teza velika spulna za daleki izbacaj.druga je laksha sa mnjom spulnom za lakshu opremu i uzivanje pri pecanju.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedna ispravka - ni jedna od ove dve masinice nema brzu kocnicu, vec obe imaju baitrunner spulne. Brze kocnice imaju modeli XSA i XSB

Sto se saveta za odabira tice, zavisi sta i gde pecas, kao sto rece JaneMK. XTB je teska samo 570 gr i ima manju spulnu i pravi je izbor za "light" pecanja , dok je XTA (pre)teska 770 gr i pravi je "working horse" iz generacije Power Aera XT, i naravno neprevazidjenog Techniuma XT, i dobar je izbor za pecanje na divljim i za pribor zahtevnim vodama.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Trebam pomoć oko odabira rola između Shimano ULT5500 XTB i 12000 XTA. Cjenom su iste i obije imaju brzu prednju kočnicu. Šta preporučate?

 

Imao sam nedavno 3 kom XTB 5500 samo u jednom ribolovu(nove) i meni je kocnica prebrza bilo sta da radim sa njom pa sam ih frendu prodao ,njemu su ok kaze. Sada sam si nabavio za gustanje XSA Ci4 5500 koje dolaze na moje nove 12ft, 2,75lb stapove koji su upravo u izradi i to je to......

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...