Jump to content

Полицијско Такмичење ''живача'' 26/27.09.2012.


Libe

Recommended Posts

ПОЛИЦИЈСКО ТАКМИЧЕЊЕ:

 

Дана: 26.09.2012 од 10,00 часова до 27.09.2012. године до 16,00 часова у организацији УП-ПУ Београд (укупно 30 сати)

Језеро: Живача Бољевци

Котизација: 3000,оо дин

ПРАВИЛА: Екипу сачињавају 4 члана, 4 забачена штапа у води (са једном удицом везаном на длаку и једним оловом) и плус један штап за ракету

Храна за рибу: спод, пелете, цук, боиле, дип ( све остало типа - живи мамац и недај боже трокрака!!!) - је забрањено и повлачи аутоматску дисквалификацију екипе!!!

ОГРАНИЧЕЊЕ: Свака екипа може у боксу на почетку такмичења да има 3 канте хране за рибу : (2 канте спода и једну пелета или 2 канте пелета и једну спода или све три канте исте хране) - што ће бити контролисано од стране по 3 члана комисије коју сачињава по један члан екипе, насумично одабране од стране организатора такмичења - пре и за време такмичења);

СУЂЕЊЕ: На претходним такмичењима је било доста замерки на суђење и неправилно поступање судија!!! Одлука организатора је да судије сачињавају 3 члана ( из сваке екипе по један) у временском интервалу у трајању од 3 сата, након тога следеће мерење и сабирање резултата заједно са чланом кога одреди оргаинзатор ће сачињавати следеће судије из екипе које организатор такмичења одреди по принципу жреба до краја такмичења. Сматрамо да ће свака екипа имати допринос у суђењу, мерењу рибе и сабирању резултата. Из тог разлога молим пријављене екипе да ми приликом пријаве доставе име и презиме члана екипе који ће у току такмичења учествовати у комисији судија.

ОРГАНИЗАЦИЈА: Ваше је само да се пријавите и дођете, да сви заједно уживамо у шаранском риболову. Задржавамо право да вам до краја не изнесемо све чињенице у вези организације)))!!!

НАГРАДЕ: 1. место

2. место

3. место

4. највећа риба

5. највећи просек уловљене рибе

6. најстарији и најмлађи такмичар

7. најмања риба!!!!

 

П.С. - Молим све колеге да обавесте остале екипе и екипе које су до сада учествовале у организацијама претходних такмичења како би смо имали увид и добро организовали предстојеће такмичење. Хвала!!!

ИНФОРМАЦИЈЕ: локал 71-86; 71-86 или сл. број. 26075 (Јовић)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

brawooooo...svaka vam cast! izuzeno jezero i veoma tesko za pecnje... najvise mi se svidja ideja vezana za sudije, tako bi trebalo na svakom takmicenju i da se jednom za sva vremana pojedinci opamete a i ucutkaju... Ako na bilo koji nacin mozemo da pomognemo posto ste prvi put organizatori (a najmladji ste... to pojedine ekipe da uzmu u obzir) tu smo. POZZ i jos jednom svaka vam cast...
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Бобане и Гуру хвала))). Тежак је посао пред нама, имамо солидну подршку, још увек радимо на томе да то буде доживљај за све такмичаре. За сада немамо број у ограничењу екипа може и 50))))). Ја сам данас по први пут био на језеру и могу вам рећи да сам одушевљен и амбијентом и приступачношћу и коректним приступом власника и радника језера. Ради се о једном великом комплексу који ће надам се у будућности бити број 1 што се тиче шаранског риболова. Имамо привилегију да као први пецамо на скоро направљеним такмичарским местима!!!! Нумерисане позиције и амбијент су врхунски а и сами ће те видети кад будете дошли.

 

Такође очекујемо и госте из Подрчних полицијских управа, који ће такође бити такмичари, а ја се надам да немате ништа против тога.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja bih molio da mi se dostavi, ako je moguce, POZIVNICA sa potpisom AVALE 11, jer bi tad trebao da pocnem da radim (na godisnjem sam) pa cu tesko bez toga da izbegnem posao!! Hocu da pecam, ali mi je ovo stvarno neophodno, jer ce mi sef reci da se teram u pm!! Ako nesto treba da vam se pomogne zovite!!! Za sudiju prijavljujem Dosen Todora, on voli da ga meri!!

Na Zivaci sam bio samo jednom, nisam pecao, ali vredi probati!! Jezero je veliko, ali nemam pojma koliko ima i kolike su ribe!!

Libe, uvedi pehar i medalje i za organizatora, tako ces i ti dobiti navedeno !!!

VELIKI POZDRAV ZA DESPOTE!!

Link to comment
Share on other sites

за Колета је сређено да добије специјалну позивницу од ''м......1'' нисмо могли боље.

а што се тиче пехара за Деспоте, крајње је време да узму, јер ће бити фер суђење)))))

Link to comment
Share on other sites

Одлично је што ће бити такмичара из других управа. Већи број екипа у такмичењу може га учинити само занимљивијим и неизвеснијим.

 

Треба искористити капацитет језера. Исто тако мислим да не треба претеривати са бројем екипа, да судијама остане времена и за пецање. Не

 

сумњам да ће те доћи до оптималног броја екипа, и да ће и ово такмичење остати упамћено по доброј организацији као последње одржано на Убу.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Либе, без намере да реметим ваш план организације, знајући да је Живача комфорно језеро, предложио бих да се пеца на шест штапова. Не знам само колико је растојање између платформи, да ли има простора за тако нешто. Поздрав.
Link to comment
Share on other sites

Predlazem da se racunaju i babuske, lakse cemo saznati ko je pobednik!! Pre 3 godine smo pecali takmicenje na Tvrdenjavi, 24h, 6 stapova, 12 ekipa! Pobednik BRIGADA sa jednom ribom od 3kg!! Voda je zaista bila prelepa, ali nije bila za ovako nesto! U granju i mulju sam ostavio jedno 20 sistema!! Lepo je sto se organizuje na nekim drugim vodama, ali mislim da nije bas ni svaka voda za takmicenje!! Verovatno se mnogi nece sloziti samnom, ali to je moje misljenje!! Ja volim da pecam, pecam na Savi (bezuspesno) ali mislim da za takmicenja treba birati vode na kojima nema puno mulja, granja, panjeva i sl, a gde ima dosta ribe!!

NPR MIKA, FAZANERIJA, DEBELJACA...

Mozda sam u zabludi, videcemo!!

Link to comment
Share on other sites

Rastojanje boksova je oko dvadedetak metara, izmedju boksova se nalazi dosta trske i lokvanja u blizini platforme. Platforme su desetak metara u vodi. Nema mesta za dva rod poda na platformi, manje su. 4 stapa sasvim je dovoljno. do platforme ima izdascana uska stazica (to je jedini problem)... Jezero je oooogromnoooo!!!!!! pozz
Link to comment
Share on other sites

Kako je meni rekao Libe ili koliko sam ga razumeo, ne peca se sa tih platformi, nego desno od restorana u onoj trsci, a tamo je kazu muljcina pola metra! Na onim platformama tesko damoze da stane dva rod poda, a uz rod podove ne verujem da neko jos moze i da sedi tu!! Ako je sa platformi, mora da se sedi na obali, pa ako udari, a ti trk preko tih uzanih dasaka!
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...