Jump to content

Sredstvo Za Uklanjanje Ogrebotina Na Štapovima?


Recommended Posts

Drugari da li znate za neko sredstvo kojim se mogu ukloniti ogrebotine na štapovima? Imam nekoliko sitnih ogrebotina na štapovima, jako mi bodu oči i nerviraju me, pa jel znate nešto što bi tu moglo da pomogne?

Link to comment
Share on other sites

Imam jednog prijatelja koj je majstor za muzičkih instrumenta. On koristi neki specijalnu polirpastu za poniranje karbonskih gudala za violine. Jednom mi je pokazao jedno prilično oštećeno gudalo, a zatim toga ono je svetilo malte ne ko novo. Ako nisi još našao rešenje za prolem, mogu da ga pitam dal se karbonski štap može sa time polirati. Samo da znaš da nije tako jeftina ta polirpasta, pošto iz iskustva znam da ti hemikalije za muzičkih instrumenata su jako skupi.
Link to comment
Share on other sites

sto se tice ogrebotina gde postoji lak tu nema druge nego ponovo lakiranje i nema nikakvog drugog resenja to sa pastama samo je kamuflaza dok se ne ispere ta mast  ili pasta. moze se premazati i sa najobicnijom pavlovicevom masti i cisto zakamufliras malo pgrebotinu da nije bas upadljiva ali nakon dve kise ponovo je isto . to ljudi rade kad trebaju da nalickaju  za prodaju a da se ukloni samo kod majstora na lakiranje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...