ggaazzii Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Da li neko od kolega zna o ovim signalizatorima. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ovo je novitet od pre mesec dana,tako da yesko da neko ima iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Da li neko od kolega zna o ovim signalizatorima. Hvala!Uzeo ih je drugar pre nedelju dana.........lepo izgledaju na oko,e sad kako rade javicu ti za 2-3 nedelje posle kampovanja pod uslovom da udari neka riba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakero Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Ima li neko iskustva sa ovim signalizatorima?Trenutno su na nekoj akciji baš povoljno.Koliko može ta litijumska baterija da izdži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Po priči radnika iz radnje kazu da su bas dosta prodali slični model koji je malo skuplji ali ima istu bateriju i na isti način se puni i za sada nisu imali reklamacije. Po meni ne izgledaju loše imaju li-ion bateriju to je kao na mob telefonima ne bi trebalo da bude nekih problema čak i za duži ribolov zato sto se dobija i auto punjac ali u tom slučaju je bolje uzeti 4+1 da bi jedan uvek mogao da se puni u kolima i tako u krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakero Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ok. Hvala matori ništa bez tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Taj skuplji model imam ja vec 2 godine i za sada nikakvih problema a prosli su dosta toga, od veoma jakih pljuskova do jutarnjih mrazeva. Nikada nisu zakazali a baterija im traje jako dugo. Meni bolji ne trebaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salee Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Ljudi upravo sam uzeo ove indikatore, danas stigli, 2 rade, 1 i baza nece da se upali, verv baterija prazna, e sad jel oni imaju neko upozorenje da su baterije prazne i koliko sati treba da punim 1 indikator? pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaz Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Ja ih imam dve godine kupljeni pojedinacno bez baze punim ih celu noc obicno a izdrzavali su po 7dana bez problema.Indikatori po mom misljenu extra za te pare.A za indikaciju prazne baterije iskreno ne znam uvek ih punim preventivno pre pecanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salee Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 ljudi ja uzeo nove 3+1, i stavim da se puni, kod mene samo jedan se puni sa jednim punjacem, i puni, puni se i odjednom vise ne sijaju ove lapmice V T S...jel to nesto pokvareno ili mu dodje da je napunjeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts