Jump to content

Carp Pro Maxion


Recommended Posts

  • 3 months later...

Da li neko od kolega zna o ovim signalizatorima. Hvala!

Uzeo ih je drugar pre nedelju dana.........lepo izgledaju na oko,e sad kako rade javicu ti za 2-3 nedelje posle kampovanja pod uslovom da udari neka riba  :crazy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Po priči radnika iz radnje kazu da su bas dosta prodali slični model koji je malo skuplji ali ima istu bateriju i na isti način se puni i za sada nisu imali reklamacije. Po meni ne izgledaju loše imaju li-ion bateriju to je kao na mob telefonima ne bi trebalo da bude nekih problema čak i za duži ribolov zato sto se dobija i auto punjac ali u tom slučaju je bolje uzeti 4+1 da bi jedan uvek mogao da se puni u kolima i tako u krug

Link to comment
Share on other sites

Taj skuplji model imam ja vec 2 godine i za sada nikakvih problema a prosli su dosta toga, od veoma jakih pljuskova do jutarnjih mrazeva. Nikada nisu zakazali a baterija im traje jako dugo. Meni bolji ne trebaju.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Ja ih imam dve godine kupljeni pojedinacno bez baze punim ih celu noc obicno a izdrzavali su po 7dana bez problema.Indikatori po mom misljenu extra za te pare.A za indikaciju prazne baterije iskreno ne znam uvek ih punim preventivno pre pecanja.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...