bdelitee Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 nekima ne pomaze ni cela cigan mala nemoj mi samo reci da si mislio na mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rape Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Ohooo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Sto bi Limun rekao,bomba vikenda Isus u plasmanu,pa vi razmisljajte... jaooo,eto meni crvene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 12 ekipa a to su 1.ct. BD ELITEE -- Krnjaca2.ct. MILOS -- Sr. Mitrovica3.ct. DRLJAN -- Ruma4.ct. MOHARAC -- Divos5.ct. PS + -- Sr. Mitrovica6.ct. ZLATNI KARAS - Divos7.ct OMLADINCI -- Ruma8.ct. RED DEVIL -- Ruma9.ct. KLANICA RADIC -- Ruma10.ct. SAULA -- Putinci11.ct. BIDZONI -- Ruma12ct. S.B.S --- RumaOve ekipe zvanicno pecaju u petak BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Ne znam kako vi,ali Saula obavlja zavrsne pripreme za ligu na najmanje atraktivnim pozicijama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Sto bi Limun rekao,bomba vikenda Isus u plasmanu,pa vi razmisljajte... jaooo,eto meni crveneMilose imam predlog za tebe Ti i ja po crvenu da ce Isus biti u plasmanu ovog vikenda.Eto ti prilike da osvojis dve crvene Prihvatas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 aaaa isuse klade se na tebe imas dobru kvotu ,ps.sam izrolaj boile vidis da BIH nepeca u sremu pozzzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 rolamo, rolamo, al ja sam malo prigup pa cu ipak i dalje po svom http://www.zaslike.com/files/748i0mqk1u15p0dupo5j_thumb.jpg http://www.zaslike.com/files/kf9tqu7cqtpm663s0w48_thumb.jpg 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Milose ti si na proslom kupu propustio sansu, sad samo spremaj lovu iovako sam nesto tanak pa ce mi dobro doci neka kinta.Samo znas crvena je prevazidjena, to je za zezanje a ti si ipak ozbiljan decko, pa zato vidi ponesi malo neke ozbiljnije valute 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 rolamo, rolamo, al ja sam malo prigup pa cu ipak i dalje po svom http://www.zaslike.com/files/748i0mqk1u15p0dupo5j_thumb.jpg http://www.zaslike.com/files/kf9tqu7cqtpm663s0w48_thumb.jpgIsuse svi dosadasnji nesrecni sticaji okolnosti su bili samo iskusenja tvoje vere u boilu kojoj se posvecujes...Vidim da ostajes veran i posvecen,sto bi se reklo i u "dobru i zlu", osobina koja mnogima od nas nedostaje.Vrlina i velicina koja neminovno mora biti oplemenjena.Sto tezi i duzi put do zamisljenog cilja,zadovoljstvo i moralna satisfakcija utim veca 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Uuuuu,koliko boila, isus pravi patos od boila obog puta u vodi. Boga mi, ne znam da li smem da se upustim u duel, moram da razmislim..... evo razmislio,koliko god hoces, nije problem,hahaha. Limune, imamo dogovor za crvenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Uvek je zanimljivije kada se malo podgreje atmosfera,dokle god je u okvirima simbolike,Milose dogovoreno Crvenu sto izgubis ostavices u kaficu na jezeru nek se poslednje plasirani i Isusova ekipa pocaste pivom,a ja ako izgubim dolazim u nedelju da oduzim svoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 bravo, momci svaka vam cast pokazali ste pravu stranu naseg takmicenja a to je druzenje, zezanje i prava fer borba koja nam predstoji sve opcije igraju ali moram neke ljude razocarati a nek se oni sami pronadju.sve u svemu ja sam ujutru u 8h na jezeru da sa mojim frendom i njegovom porodicom popijem prvu kafu.to mi je bitno a sve ostsalo neka bude kako svevisnji odredi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 bravo, momci svaka vam cast pokazali ste pravu stranu naseg takmicenja a to je druzenje, zezanje i prava fer borba koja nam predstoji sve opcije igraju ali moram neke ljude razocarati a nek se oni sami pronadju.sve u svemu ja sam ujutru u 8h na jezeru da sa mojim frendom i njegovom porodicom popijem prvu kafu.to mi je bitno a sve ostsalo neka bude kako svevisnji odreditako je druže, bravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 E neka si im rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 rezultati Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 lose radila riba ,dosta vetra ,isus upecao ribu, ,sve u svemu tesko pecanje ........poz za sve ucesnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 20, 2014 Author Share Posted May 20, 2014 pa gde nestadose postovi predhodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 20, 2014 Author Share Posted May 20, 2014 Skup za drugo kolo lige je naj kasnije do 15 h u petak 23 maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor.carp Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 pa gde nestadose postovi predhodni nestade i moj stari profil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 nestade i moj stari profil A ja mislio nestalo samo ono što sam ja napisao,pozdrav pa se vidimo uskoro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 nestade i moj stari profil A ja mislio nestalo samo ono što sam ja napisao,pozdrav pa se vidimo uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 A ja mislio nestalo samo ono što sam ja napisao,pozdrav pa se vidimo uskoro.Nestalo mnogo posova,Dejan iz Fenixa nam salje na FB poruku dali smo mi uklonili njegove posove ! Nesto se cudno desava 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Pa ne razumem zasto neko ne objasni sta se desava Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor.carp Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 opet sam sarandzija u pokusaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts