Jump to content

rape

Registrovani Član
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by rape

  1. Mesto na kojem su mnogi od nas započeli neku vrstu takmičarskog pecanja .
  2. 10+ . Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
  3. http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/11/d6a2ca6c88c225292ad4ebd2ce30ee84.jpg Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
  4. Majstor je poceo zimsku sezonu .. Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
  5. http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/01/7fa132f8148155e7f4e70f65c22f33a7.jpg Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
  6. Dobro dosao u klub. Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
  7. Danasnje pre podne na jezeru na fider lrpo sam prosao .. ujutru je radila babuska ali kako jesunce pojacavalo tako je stala a krenuosaran oko 800gr do 1,5kg . Pa otprilike jedno 60 komada sam upecao .. jbg a plan je bio da pecam babusku .. i pored velike vrucine riba je aktivna i puna snage (konkretno misli na te manje sarane )mamac secerac ,crv . Nema greske
  8. Takmičenje se obavlja slijedećim priborom: Štap slobodnog izbora, fider , piker ili barbel stapovi sa sprovodnicima, izmjenljivim quiver vrhovima ., do najveće dužine od 4,5 metara, Svaki takmičar može pri ruci imati neograničen broj štapova, ali tokom takmičenja sme loviti samo sa jednim. Konac-najlon je slobodnog izbora, Upotreba upredenica je zabranjena. cuvarka –prečnika min. 40 cm , najmanje dužine 3 m ,koja za vrijeme takmičenja treba ležati što više u vodi. . Ribe se moraju držati žive u čuvarici Meredov, slobodnog izbora koji može koristiti samo takmičar.dozvoljena je upotreba mamaca; crvi pinkiji i škoti, kasteri, gliste, kukuruz, fuj i ver de vas..(Ukupna dozvoljena količina živih mamaca je 2,5 litara od čega najviše 0,5 lit. fuja i ver de vasa zajedno,a ukupna kolicina prihrane 12 litara)....Zabranjeno je prihranjivati boilama, , narezanim sirom, stočnom, psećom i mačjom hranom i sl.(PELETE SU DOZVOLJENE ISKLJUCIVO ZA PRIHRANU) . Svaki mamac mora biti zakačen na udicu. Sistem na dlaku, lijepljenje mamaca oko udice i sl. je zabranjeno. Zabranjena je upotreba raketa i pva mrežica, te hranjenje rukom ili praćkom.(iskljucivo hranilicama(korpice))Zabranjena je upotreba method hranilice . vreme za pripremu opreme i prihrane pre pocetka takmicenja traje 60 minuta.*(oznaceno prvim zvucnim signalom) drugi zvucni signal oznacava pocetak takmicenja treci oznacava kraj . takmicenje traje 300 minuta (5 h). (ORGANIZATOR ZADRZAVA PRAVO DOPUNE PRAVILNIKA)
  9. sad za vikend na takmicenu : radila je sitna riba *do sada najmanji prosek na takmicenju* naravno bilo je i krupnih komada . babuske ima dosta a sitnog sarana od 800 gr do 2 kg ima u neverovatnom broju .. ta sitnija riba je neverovatno agresivna .. kad zakuca mislis da je 10 kg riba dok ne dignes stapp. borbena je skroz .. za saranski pribor taj sitni nema neku draz ali zato ko voli fider raj na zemlji .. bio sam proteklog meseca par puta pecao na fider .. strasno koje uzivanje .. riba uzima kao luda . *nisam neki profi fideras* al neko ko se bavi tim il ima malo vise iskustva u toj tehnici treba da poseti jezero . nekada je bilo manica a sada na takmicenju za tri dana ni jedan nije uhvacen ... jednostavno nema vremena da uzima od babuske i sarana do 2 kg ... pricao sam sa griletom i mislim da bi bio pun pogodak da se organizuju takmicenja u fideru.
  10. Malo odskacem od teme al glm je u pitanju isto .... nutrina aroma glm da li je iko koristi i kakva mu je . Ja je imam i nekako ne zelim ni da je stavljam u boilu . Nema veze sa aromom glma . Bar ja mislim ... vise mi vuce na tas za sudje..:-)
  11. rape

    White Chocolate

    Ma da prvi dan patosiras sa kuglama vecu povrsinu vode da se praskasta rasiri svuda da riba dobije signal da tu ima klope . Posle samo boila i kuruz . nznm ako pecate na reci il divljoj vodi prosto nema potrebe za "X" dodataka ,atraktora ,esencijalnih ulja .. nije takmicenje ,nije komercijala pa da je riba navikla na full. Ne kazem da ne treba napraviti dobru boilu ali dobra boila za divlju vodu moze da se odrdi i sa manje para . A vec za komercijale gde je ona upoznala mnogo bolje stvari tu treba povesti racuna o mixu ,hemiji ....
  12. rape

    White Chocolate

    ako ces za divlju vodu kupis melegovu i pecas .. mozes da je i pravis pa da se igras sa mixom. Aroma od melega msm da najbolje mirise sto se tice b. Cokolade. Fast hibrid mix 800gr Clo 100gr () 100Gr csl Aroma wch Aminokomplex Match atraktor bela cokolada Praskasta hrana kuruz Malo boila napravis kugle nahranis . Posle samo dodjes i upecas ribu .. (divlja voda konkretno dunav ,sava)
  13. rape

    Skvid Jagoda

    Bf baits squid mix 800gr. Crvena biskvitna hrana 100gr Squid brasno 100 gr 1 Kasika glm 1Kasika oficial secret s&o Stimulin amino 10 ml dt squid 3 ml ................... Vde jagoda mix 600 gr Bf baits cream mix 300gr Vde aditiv jagoda 100gr 1 Kasika koncetrat jagoda vde 1Kasika stimulator jagoda vde Ea jagoda 8 ml. ja ih umesam posebno pa pravim polapola cisto zbog boje pola crno pola crveno ,mada msm da bi isto bilo i da su celina . Lepo izgledaju (crveno -crno) ,lepo pecaju, ok mirisu .
  14. 14,001 . gde je ta dozvola ....
  15. Nznm . Realno gledano bolja je od proslogodisnje jer su vece sanse za osvajanje nagrade . Posto je u dva sektora podeljeno svi su podjednaki sto se mesta tice.("Bolja mesta "su u prvom sektoru ,a "losija mesta"u drugom . ) i jos nema mogucnosti da dva puta pecas jedno mesto tako da su svi RAVNOPRAVNI. definitivno ce biti bolje nego prosle godine ,a i prosle godine je bilo ok.
  16. rape

    Sajt Meleg Bait

    F1-SLJIVA RIBA F2-VOCE ZACIN (ako se ne varam) Q1-S&O T1-TUTI F. Toliko sto ja znam .. ako ne gresim ...
  17. Po meni je to glupo .. druzenje je a ne neko ne znam ti ja takmicenje ...dvoica imaju pravo da pecaju a treci(Npr ja da ne bude da sam prozvao nekog ) da im pece rostilj ,otvara pivo to mogu i kuci da radim za manje novca . .. glupo do bola .. eazumeo bi da je takmicenje . A ako je druzenje onda neka bude druzenje . Al kako god ..
  18. Pa dobro iz 2014 relativno nov proizvod . Tek je pocetak 2015 .. :-)
  19. Masinica koja je ostavila veoma lep utisak na mene . Robusna ,velika spulna ,metalno kuciste,veoma jaka osovina . Pokrenuo sam temu o ovoj masinici iz razloga sto ona ima da kazem ’’sve’’ a nije shimano,daiva,pen i da nenabrajam renomirane proizvodjace . Svidela mi se pogotovo sto je metalno kuciste doduse jeste teza 730 gr.valjda. drzao sam je u radnji vrteo malo i stekao lep utisak o njoj . E sad da li njena cena opravdava kvalitet ne znam .. koliko sam nacuo ponavljam nacuo to je odradjeno u korporaciji sa Ryobi-em. Da je ryobi pod spro brendom ... (slike ne znam preko tel da ubacim al izguglajte pa pogledajte ).ako je neko vec ima moze da baci nekakav komentar ,iskusta ...
  20. bf baits s&o mix veoma dobar . + dt s&o aroma .. idi begaj ..
×
×
  • Create New...