Jump to content

Formax Mojo Carp


Recommended Posts

http://s24.postimg.org/6wi0feyp1/moj_tap.jpg
 

Izvanredan štap za cenu   po kojoj se prodaje  .

meni se ekstra poakzao  za daleke izbačaje pri izvlačenju ribe  i svim  testovima koje  sam očekivao od štapa  .

Interesuje me  vaše mišljenje o ovom stapu 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Od skoro ponosni vlasnik istih :) Za sada koliko sam uspeo da ih istestiram, odlican odnos cene i kvaliteta. Sve pohvale!
Mene zanima samo sa kojim masinama ste uparili stap? Ja se razmisljam da na njih stavim Okuma Axeon VII 60 ili 80. Kakvo je vase misljenje.
Pozdrav :) 
 

Link to comment
Share on other sites

Iskreno  oni su mi , sastavni deo drugog kompleta i na njima su šimano big bait runer mašinice.  .(Kod mene tako ok rade svoj posao ) Ma da ti je moja preporuka neku lakšu mašinicu da staviš .(Meni ovako najlepše leže . )

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Nism ih jos probao na vodi i na ribi ali bacao sam po livadici i baca se snjim vrlo lagano -precnik blanka je kod rukohvata samo 14 mm -tezina stapa je 280 grama -neverovatno tanak i lagan i lep ko lutka -na prvi pogled deluje ko varalicarac ali  na zabacaju deluje mnogo snaznije nego sto izgleda .Dugo sam se neckao koj stap uzeti u tom cenovnom rangu i od svih prepipanih-da ne kazem probanih u formaxu ovaj mi je jedini lego na ruku -mozda sto je dosta slican mom drugom kompletu (cormoran uk carp eliminator).- nije ni glindzav ni mocuga -taman je kako treba stap za uzivanje.Volim tanke stapove koji imaju (trn-spigot)sastav-mnogo mi lepse izgledaju od drugih.To su prvi utisci a sad na vodi videcemo kad dodje vreme 

Edited by saxy03
Link to comment
Share on other sites

Da da eto da si pre napisao!!!!

Sad sam zbunjen -ako neko proda stapove koji kostaju 27000 za 12000 onda je mnogo razocaran u njih ili je lud ?jer ti bar reko zasto ih prodaje -za tako smesne pare ? jer za 100 evra moze da kupi samo neka 3 buzdovana ili drske od metle kako ih neki zovu.

Edited by saxy03
Link to comment
Share on other sites

Ne pricam ti o stapovima vec o tome da si mogao da ih kupis mnogo jeftinije da si napisao pre.Ok sta je tu je,kupuj gde ima,formax i budi zadovoljan.On je imao vise kompleta pa prodao taj koji mu ne treba.Ne sporim kvalitet stapova vec o prodaji tj tvojoj jeftinijoj kupovini ali kasno!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...