Jump to content

Srkijan

Registrovani Član
  • Posts

    732
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Srkijan last won the day on August 16 2019

Srkijan had the most liked content!

6 Followers

About Srkijan

  • Birthday 10/01/1982

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Beograd

Recent Profile Visitors

1,181 profile views

Srkijan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

486

Reputation

  1. Ja sam pecao na xtd i xtb ci4. Kao što i cena kaže - nebo i zemlja!. Xtd sam prodao posle prvog pecanja! Super slaže najlon, kočnica može da se "doradi" ali prenosni mehanizam....užas!!! Jednostavno se guši na bržem vađenju olova od 120g. A xtb...jeste da je koštala 220€/kom ali zaista vredi te pare. Lagana, ok slaže najlon, ručica joj se šrafi u pogonski zubčanik, bait špulna perverzija! I nema problem sa "gušenjem" kao xtd. Toliko o tome da sada imam xtd nula komada, a xtb ci4 šest! Žao mi je što se ne proizvodi više. Ali to je marketing i biznis.
  2. Kordinate za navigaciju Raduta Hotel: 44.4069329628, 26.6625017557 Savet: spavajte u Rumuniji pri dolasku. Mi smo spavali u gradu Pitešti, ujutru doručak i još 2h lagane vožnje do hotela na jezeru. Po meni je prenaporno voziti celu noć i posle pola dana praviti kamp, sonirati teren... A cene smeštaja su smešne.
  3. Žao mi je što Srbija nije učestvovala. A Englezima svaka čast! Kao što je neko iz Banata nekada rekao: "Brazilci igraju drugo poluvreme", tako i oni... SKORO PA TAMO GDE IM JE MESTO!
  4. Srđan Majkić Igor Ristić Marko Simović Naziv ekipe: Wizards CT
  5. Svetsko u Beogradu a od šarandžija iz Beograda jedan koji je u reprezentaciji Švajcarske. Toliko o organizaciji u srpskom savezu.
  6. Samo Century NG 12ft. Predobar
  7. Kad su završili plivači i kajakaši red je na ronioce. Svakom po ribu na udicu i pobeda je naša.
  8. Mislim da samo nismo spavali u boxu br.2 Svaka čast domaćinskoj ekipi CT Gemišt!
  9. Srkijan

    Zivaca

    Nikad jača - Živača
  10. Srkijan

    Svastara

    Pivo je za sisice. Vino je za prave muškarce
  11. Srkijan

    Svastara

    Glm se koristi u veteeinarskoj medicini kao gljovično ligamentni melem(glm). Znači kada se krava ugane i to mesto inficira gljivicama, glm de koridti kao namaz. Nutrin se pokazao najboljim u rastoru stimučin amina. Melem naneti u dva sloja i uviti kordinom pva mrežicom. Pozz
×
×
  • Create New...