Jump to content

Srkijan

Registrovani Član
  • Posts

    732
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Everything posted by Srkijan

  1. Ja sam pecao na xtd i xtb ci4. Kao što i cena kaže - nebo i zemlja!. Xtd sam prodao posle prvog pecanja! Super slaže najlon, kočnica može da se "doradi" ali prenosni mehanizam....užas!!! Jednostavno se guši na bržem vađenju olova od 120g. A xtb...jeste da je koštala 220€/kom ali zaista vredi te pare. Lagana, ok slaže najlon, ručica joj se šrafi u pogonski zubčanik, bait špulna perverzija! I nema problem sa "gušenjem" kao xtd. Toliko o tome da sada imam xtd nula komada, a xtb ci4 šest! Žao mi je što se ne proizvodi više. Ali to je marketing i biznis.
  2. Kordinate za navigaciju Raduta Hotel: 44.4069329628, 26.6625017557 Savet: spavajte u Rumuniji pri dolasku. Mi smo spavali u gradu Pitešti, ujutru doručak i još 2h lagane vožnje do hotela na jezeru. Po meni je prenaporno voziti celu noć i posle pola dana praviti kamp, sonirati teren... A cene smeštaja su smešne.
  3. Žao mi je što Srbija nije učestvovala. A Englezima svaka čast! Kao što je neko iz Banata nekada rekao: "Brazilci igraju drugo poluvreme", tako i oni... SKORO PA TAMO GDE IM JE MESTO!
  4. Srđan Majkić Igor Ristić Marko Simović Naziv ekipe: Wizards CT
  5. Svetsko u Beogradu a od šarandžija iz Beograda jedan koji je u reprezentaciji Švajcarske. Toliko o organizaciji u srpskom savezu.
  6. Samo Century NG 12ft. Predobar
  7. Kad su završili plivači i kajakaši red je na ronioce. Svakom po ribu na udicu i pobeda je naša.
  8. Mislim da samo nismo spavali u boxu br.2 Svaka čast domaćinskoj ekipi CT Gemišt!
  9. Srkijan

    Zivaca

    Nikad jača - Živača
  10. Srkijan

    Svastara

    Pivo je za sisice. Vino je za prave muškarce
  11. Srkijan

    Svastara

    Glm se koristi u veteeinarskoj medicini kao gljovično ligamentni melem(glm). Znači kada se krava ugane i to mesto inficira gljivicama, glm de koridti kao namaz. Nutrin se pokazao najboljim u rastoru stimučin amina. Melem naneti u dva sloja i uviti kordinom pva mrežicom. Pozz
  12. Sok leader(vodeći) za školjke je sok od borovnice. Jel od svih sokova samo borovnicu vole.
  13. sve je to lepo kolega ali pitao sam vas za safety kopče na koje se meće olovo. poyy
  14. Kolega slažem se sa Vašom tvrdnjom da safety montaža mnogo lakše i dalje leti od in line. Drugo, mnogo je lakša izmena olova različite gramaže. Treće, nema paćenja sa provlačenjem nalona kroz anti tangle cev. Sve je mnogo lakše i gospodskije. Nego kolega da vas pitam koje safety kopče koristite? Ima ih dosta a retko koja se ne otvara tako lako. pozz
  15. Srkijan

    Svastara

    Ja isto volim da parim bojle ali nikada do sada nisam dobio mlade...e sada da li temperatura nije bila adekvatna za inkubaciju...dali je neka od dve bila jalova to stvarno ne znam. Ako neko od kolega ima provereno plodnu boilu za parenje ja bi doneo jeku moju pa da probamo da ih parimo. Hvala
  16. Hvala exyucarpu na obavestenju. Vrlo ste ljubazni
  17. Srkijan

    Pelagicevo

    Ja mislim da je realna cena za 24h pecanja na Pelagicu 5.5€. Sta kazes ti Vlado BG?
  18. Srkijan

    Pelagicevo

    Tako ce biti i na Zabarima uskoro sve mi se cini. Nisu to jezera cuvana za nase, nego strane imucnije ribolovce.
  19. Srkijan

    Pelagicevo

    E sada kada je ponovo oboren rekord jezera i kada stranci lepo pecaju...e sada bi svi da pecaju na jezeru a ne mogu...Sada vise ni somovi ne smetaju i to sto je riba proredjena i sto se desi da nema ni bipa. Sad kad ne moze svi bi, a kada je moglo nije valjalo. Proklet narod!
  20. Jede iskljicivo vez leba. Ako bacis malo leba nece da pipne
×
×
  • Create New...