Guest Laki-zr Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Pozdrav svima, koliko vas ima Zovem se Dejan, nadimak Laki, 91 god. sam, ako me neko zove imenom i ne okrecem se nisam ljut niti bilo sta slicno, nisam navikao da me zovu imenom... Saranskim pecanjem sam poceo aktivno ove godine... Nadam se lepom druzenju, i pecanju. Bistro P.S. Gedza je kriv za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Pozdrav svima, koliko vas ima Zovem se Dejan, nadimak Laki, 91 god. sam, ako me neko zove imenom i ne okrecem se nisam ljut niti bilo sta slicno, nisam navikao da me zovu imenom... Saranskim pecanjem sam poceo aktivno ove godine... Nadam se lepom druzenju, i pecanju. Bistro P.S. Gedza je kriv za svePozdrav ,dobrodosao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Pozdrav svima, koliko vas ima Zovem se Dejan, nadimak Laki, 91 god. sam, ako me neko zove imenom i ne okrecem se nisam ljut niti bilo sta slicno, nisam navikao da me zovu imenom... Saranskim pecanjem sam poceo aktivno ove godine... Nadam se lepom druzenju, i pecanju. Bistro P.S. Gedza je kriv za sve A zvizdukom? Ne zameri, al' ne mogoh da odolim!Dobro dosao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Laki-zr Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Hvala svima na dobrodoslici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts