Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/23/2012 in all areas

  1. Ukoliko vam odgovaara imate Tvrdenjavu , kad hoćete i u vremenskom trajanju koje hoćete. Bitno je samo da nam javite na vreme da bi mogli da sredimo mesta. APSOLUTNO NIKAKVA NADOKNADA NIJE POTREBNA DA SE DA SRD" BASS" za korišćenje ovog jezera! Poz od Saleta Bassa i moje malenkosti!!
    4 points
  2. novitet iz nutre nekoliko proizvoda pored onsnovnog caproic kiselina. Caproic Acid, or Hexanoic Acid as it is sometimes known is naturally occurring oily liquid that is primarily found in animal fats and oils and that is predomently used in the production of high quality pharmaceutical products. In short, Caproic Acid is a sister product to the legendary N-Butyric Acid and although it boasts an equally distinctive aroma and comparable carp catching capabilities, it is not quite as evil on the nose. In common with N-Butyric, Caproic Acid it is best used as either the main attractor at the inclusion rate shown or at half that level in combination with the nature identical flavour of your choice. http://img35.imageshack.us/img35/5126/nutra2012.jpg http://img856.imageshack.us/img856/205/nutranoviteti.jpg
    1 point
  3. Srele druže moj , mislim da je malo kontradiktornosti u tvojoj priči, naravno ovo je dobronamerna opaska, a obajsniću i zašto.( po stoti put) ŽELJKO je grobar Tvrdenjave, a Zoran samo neko ko nikako nije mogao da uradi ništa jer ne zna. Vidi Željku je druge godine kada smo imali prvo poribljavanje sa 12 tona rečeno i IZGLASANO na UO kluba ,da se ograniči ulov na 3 ribe za vreme pecanja bez obzira na dužinu pecanja,. Taj isti čovek je izjavio sutradan da ne može on u kontroli da gleda čuvarke ribolovaca!!!!!!! Njemu to i NIJE bio interes , a ZAšTO??. Pa gospodin je imao 30% od svake prodate dozovle dnevne plus proviziju od ljudi od kojih smo kupovali ribu---što smo kasnije saznali. Njegov jedini motiv bio je novac i Tvrdenjava ga je intereresovala samo kao izvor prihoda. U tom vremenskom periodu se šaran mogao kupovati po mnogo manjoj ceni nego sada tako da u momentu kada jecena otišla sa 160 na 260 din za KG nastao je i problem poribljavanja. Takođe veliki problem su bili ljudikoji su pecali na toj vodi jer ako ne odnese 15 kom on kao da nije nipecao. I sada Sale treba da krpi na sve strane da bio isplatio čuvare, poribio vodu i udovoljio ribolovcima. Kada je amur počeo da radi svašta je tu bilo . Tu je Zoran glavni i odgovorni krivac jer je omogučio da se sve nosi. Užas i tome se nije moglo stati na put. Sećaš li se koliko ste ribe upecali na Tvrdenjavi ti i Stakleni, a da li se sećaš koliko je ribe vraćeno. Ovo ne pišem da bih bilo kao prozivka već stanje stvari, malo je njih bilo koji su želeli da vrate ribu. Naši amuri plivaju u Debeljači, Adi safariju i ko zna gde još. Malo vas se seća Tvrdenjave kroz koju čamac nije mogao da ide zbog trave i na moje insistiranje je i kupljeno 2 tone amura od 3-5 kg. Za 2 godine amuri su sve očistili i postali torpeda ali i mamac za zaradu novca pojedinaca . Ostajem pri tvrdnji u Tvrdenjavi ima ribe i to krupne ribe, možda ne koliko bih voleo ali je ima. A ono što Tvrdenjava ima to niti jedna voda u blizini nema a to je priroda!!!
    1 point
  4. Neko ko je nov,prvi put procita nesto sto je staro 2 god i napise svoj komentar.Ne vidim nista lose u tome.Poz
    1 point
  5. Mislim da smo svi poludeli,zbog kada na kojima upecamo 10-20 riba za 12 sati, smo malo izgubili kompas.Ne pricam o ljudima kojima je prvi kontakt sa ribolovom-saranski na komercijali,oni za drugacije pecanje i ne znaju,nego, o nama koji smo pecali na trsku i pero i postepeno dosli do sadasnjeg stanja svesti i opreme.Za mnoge je ovaj divan hobi postao lecenje kompleksa.
    1 point
  6. Evo Neso ako das dobar argument zasto da se smanji hrana i ja glasam za smanjenje. Ako nemate snage da hranitre platite rumuna Realnost je da je 2 kante hrane za 52h premalo Najbolje da svi izrolamo po 100 kila boila posto one nisu ogranicene...Ili jos gore da ponesemo svi po 3 kante tigra pa da pobijemo pola jezera kad to zabetonira u stomaku. Pozdrav od Srkija iz Borce
    1 point
  7. Izgleda će samo DNK analiza moći da dokaže ko je u stvari pravi ''Otac''. Kandidata je više : Kemba,Boban,Srđan,Stanislav, ...... I svi se pozivaju da su baš oni taj ''Alhemičar'' koji je izmislio čarobni ''Parfem''. Koliko sam čuo (možda se i varam), samo Boban ga i prodaje i to po ceni 50€ za 25ml. A da li je, i koliko ''ubitačan'', to mogu da nam kažu samo oni koji su se ''izuli'' za tu cifru.
    1 point
  8. Ja znam sta je to,to je tamna gusta tecnost jakog mirisa i zove se dzidza mast i stvarno mora da se razblazi zato sto je mnogo jaka.
    1 point
  9. ada ciganlija ima lepih sarana i kapitalnih amura i dobrih riba na setalistu
    1 point
  10. pa nije fico nego mercedes 120 il 130 koja i dan danas je bolja od bilo koje dacije
    1 point
  11. ja samo mogu reci druze da ce ti cs nikakvi kakvi jesu mada po senzibilitetu su najbolji od cs jer su sa 4 magneta i kako nemaju nikakvu digitalnu tehnologiju trajace vekovima,dok na sve ove jeftine digitalcwe sa bazom vec nakon jedne godine otkazat il jedan a moguce i dva transmitera,pa na kishi il pishe stalno il nepishte i uzimash macku u vrecu(visha tehnologija i bozja volja) ako se pogodi trajace ako ne uzimaj novi il te zezne na takmicenju -najgora varijanta
    1 point
  12. pazi ti si mucio stap raznim olovima ....koliko? dan dva ili sezonu ???stap treba da traje bar tri sezone aktivnog pecanja bez promene
    1 point
  13. 399 pounds!!!!! O M G!!! We can do it better in my garage... nema pare...
    1 point
  14. da mi je da vidim jednu od tvojih devojaka
    1 point
  15. Boki necu da te ucim nego da te samo ispravim. eg albumin je protein iz belanceta. zato je kompaktan u smesi. da je od zumanceta bio bi krt mix. nemoj da se ljutis.ko nemoze da nadje egg albumin neka koristi mix hi-nu-val od njega isto dobijate tvrdocu mixa koji pravite. koriscenjem hi-nu-vala pojacavate kvalitet vaseg mixa jer je to visoko proteinski mix. stavljas ga 150gr na kilo.
    1 point
×
×
  • Create New...