Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/2012 in all areas

  1. POČELO TREĆE KOLO LIGE BOKS--------------------------EKIPA 3--------------------------------ANONIMUS 4--------------------------------BIZZ-BIZZ 5--------------------------------VIKTORIJA 6--------------------------------PALEŽ 7--------------------------------BIROTEH 8--------------------------------TRI MUSKETARA 9--------------------------------DUBOKI POTOK 10------------------------------GRAĐEVINAR 12------------------------------VIGI-VI 13------------------------------DONJI SREM 14------------------------------ZLATNA TAJNA 15------------------------------BARUM 16------------------------------BIG FISH 17------------------------------FENIX 18------------------------------VUČIJAK
    1 point
  2. Jedna ispravka - ni jedna od ove dve masinice nema brzu kocnicu, vec obe imaju baitrunner spulne. Brze kocnice imaju modeli XSA i XSB Sto se saveta za odabira tice, zavisi sta i gde pecas, kao sto rece JaneMK. XTB je teska samo 570 gr i ima manju spulnu i pravi je izbor za "light" pecanja , dok je XTA (pre)teska 770 gr i pravi je "working horse" iz generacije Power Aera XT, i naravno neprevazidjenog Techniuma XT, i dobar je izbor za pecanje na divljim i za pribor zahtevnim vodama.
    1 point
  3. Budi fensi pa nadji DECKA koji voli da peca
    1 point
  4. Trigga Ice Base Mix Mix za hladna vremena i kratkorocno i brzo privlacenje ribe,Sto Znaci,da uhvatite par komada i idete kuci,jer zzimi i ne mozete ocekivati vishe da uhvatite. Napravljen u kombinaciji sa prirodnim emulgatorima (natural emulsifiers) i praskastih zacina,morskih algi i mlevene morske ribe, sa najmanjim procentom ulja i masti, zbog cega je i dobila ime Ice Trigga, za hladnu vodu, sa dosta morskih proteina,mleka u prahu i belancevina iz surutke,minerala.Ostali sastojci su fabricka tajna Trigga Base mix Base mix napravljen sa vecim procentom ulja, za topliju vodu, malim procentom morskih proteina i malim procentom mleka u prahu , minerala i belancevina iz surutke,ali zato sa velikim procentom extrakta GLM, napravljen od Dagnje, zelenousna skoljka, posebnih attraktora napravljeni od riba juznih mora,koji joj daju osobinu da brzo deluje,brza boila.Oba mixa su mesni,stim sa razlicitim procentom ulja i sto triga ajs ima zacina u svom mixu.Tehnolozi iz Nutre tvrde da zahvaljujuci tome sto njihova triga sadrzi puder u prahu od dagnje,da je to mix koji je uhvatio do sada najvece sarane.Posto se vodi u svetu statistika za sve primerke sarana preko 30kg.SVE U SVEMU, NEMA NEKE VELIKE RAZLIKE IZMEDJU OVA DVA MIXA, SEM U ZACINSKOM DELU I KOLICINI MASNOCE. TRIGGA ICE MANJE MASAN MIX, TRIGGA VISHE MASNA I BEZ ZACINA.
    1 point
  5. e bas ga daleko ranis,navuko si ga pod noge
    1 point
×
×
  • Create New...