Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/2013 in all areas

  1. Dobio Mujo poziv od brata da ga poseti u Njujorku i zadesi se 11 Sept. bas u avionu koji je udario u kule. Srusile se obe kule, na ulici hiljade ljudi svi zanemeli i gledaju kako se polako sleze prasina na brdo rusevina, kad pocese da se mrdaju neke grede i blokovi na rusevini... svi zabezeknuti... iskobelja se iz njih Mujo nekako, sav beo ... otresa sa sebe prasinu i gundja: ... e jeb'o vas 'vaki aerodrom!
    1 point
  2. Zare srecan rodjus Zarko, zelim ti da padne jedan sarko, taman toliko kilograma, u skladu sa godinama
    1 point
  3. Evo par slika sa Bosuta konacno sam uhvatio sarana jeste mali ali vrlo drag,riba je naravno pustena.. ove godine je palo vise lepih komada na Bosutu tako da jos cekam i nadam se nekom.. http://www.dodaj.rs/t/G/ee/lDbMNOA/13.jpg http://www.dodaj.rs/t/z/hC/28PpT5on/15.jpg http://www.dodaj.rs/t/Y/5m/2frFxFcb/14.jpg http://www.dodaj.rs/t/9/pG/3On7PcUC/16.jpg
    1 point
  4. kakve se price nisam dosad procitao za betain, i ne mogu da dodgem do krajni zaklucak posle ovakve diskusije,, pecao sam dosta god bez njega , a i sada na odredgene vode gde riba je oprezna i nije aktivna,, moze se bez njega verujte,, za kukuruz ima neki efekt zaedno sa amino kiselina, no samo za inastnt ribolov i da ga napravis pred pecanja bar 10 sati za divu vodu,, za boilu nema bar po meni nista znacajno ako radis sa dobri i kvalitetni aminokiselina..samo moe misljenje za njega,, mnogo hemija koja nije potrebna za vasu hranu, koncetrirajte se na vasu labavu boilu bez hcl,ako ga nemate ili niste sigurni u njega, bolje ce da prodgete na pravi saranski ribolov, ... i ono ne mogu da svatim,, JA SAM ODLICNO PROSAO,, e bas tako od hcl sta imas u hranu ................ ili od drugi 1000 pricina koja je riba htela da radi,, pa jedan severan vetar moze da ti promeni ribolov od najgori, do najaci...to svi zaboravaju..
    1 point
  5. 1 point
×
×
  • Create New...