Jump to content

Doca

Registrovani Član
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Everything posted by Doca

  1. Boban je uvek i prema svima takav - ako se korektno ponasas prema vodi, ribi i ostalim korisnicima!
  2. Doca

    Cunami

    http://s26.postimg.org/5ndvp3kih/FB_IMG_1434823553766.jpg
  3. Doca

    Vicevi

    http://s26.postimg.org/mdbubjuop/izbeglica.jpg
  4. Doca

    Vicevi

    Pitao me sin kako je to kad si ozenjen i zamolio da mu objasnim na njemu bliskom primeru. Kako sam to resio? Iz mobilnog sam mu izbrisao sve pesme osim jedne.
  5. Isto kao da si pitao koji je auto bolji - onaj sa motorom pozadi ili sa motorom napred?! Ima strasnih auta i u jednoj i u drugoj varijanti a zavisi i sta tebi prija tj. na sta si navikao.
  6. Zamoli ih da je slikaju ali sa glavom kod desne ruke.
  7. @Goranbilly Nasli ste pravog coveka za moderatora - ne diraj ga - idealan je... mnogo voli da komanduje!
  8. Mogao je da joj da i nesto da jede dok je pozirala...
  9. http://www.freetime-ribolov.com/Tica/Scepter-GTX-9000.html
  10. Samo stvarni prijatelj moze da ti predlozi najbolje i od srca. TI TO NAJBOLJE ZNAS!
  11. Od kada sam ih nabavio nije mi vise bilo interesantno da gledam da li ih ima ili ne. Ja sam ih dovukao iz Slovenije. Strasne masinice - u tom cenovnom rangu, po kvalitetu izrade, osobinama i izgledu daleko najvise sto se moze dobiti za tu sumu.
  12. To su i moje masinice vec 3 godine (i siju po svemu sve prethodno pomenute!) ali je nisam predlagao jer ne znam da li i gde moze da je nabavi. Ranije je bila frka da se nadju a sada ih mozda i ima negde....
  13. Ako mora biti jedna od te dve onda svakako Okuma iz razloga koji je Gedza naveo. A ako mozes dodati jos sasvim malo, mislim da ces se i duze i lepse napecati sa RYOBI Proskyer Carp ili MITCHELL Avocast 8000.
  14. Joj druze, a sta bi posle radio tamo cele godine?
  15. Auuu "tomicruma", bolje stampajte i drugu dozvolu.... vidis sta ovi rade! Znam da je rizik da vam dve ovakve dozvole skoro prepolove zaradu u sezoni, ali sta je tu je.
  16. Pretpostavljam da je ta jedna dozvola za besplatnu sezonu 2015 spremna?
  17. Doca

    Sajt Meleg Bait

    Pa eto, zar je bilo tesko odgovoriti ovako kao Fantom?! Bilo bi jos lepse da iz Melegovog tima to makar potvrde! Podrazumeva se da je "ovo kombinacija vise aroma u razlicitim promerima" ali da je neki "osnovni ton" najblizi onome sto je Fantom napisao. To je svakome dovoljno i nerealno je ocekivati da ce biti dat stvarni sastav... u ostalom kao sto drugari rekose: bas me briga za sastav ako radi kako treba, ali bar da znam sta je u osnovi.
  18. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YpsO7mmT-1I
  19. Doca

    Vicevi

    Pitanje za žene - Šta nabaviti? Muža ili psa? Odgovor: - Zavisi, hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili celi život. *** SRPSKA TAJKUNSKA ISTINA: Sve što imam ukrao sam, samo sam diplomu i vozačku kupio.
  20. Doca

    Vicevi

    http://s26.postimg.org/4cjhk2ck9/a_gde_je_Srbija.jpg
  21. Valjalo bi prvo da skoci pre HOP....
  22. Taktika je da pomno pratis sta radi konkurencija i da sebe pozicioniras tako da si uvek najblizi rostilju i gajbama. Ako vidis da zalihe mnogo i brzo "osegnjuju", udri ih po prstima!
  23. Jedina taktika koja vredi je DA IDES BRE DA UZIVAS I DRUZIS SE! Kakve crne taktike... Koliko sam razumeo to je neko DRUZENJE + pecanje a to je kao usput. Na takve dogadjaje dodjem, zabacim i sednem sa drustvom da malo cirnemo dobru kapljicu, da nabodemo ponesto od rostilja i da se zezamo do besvesti a ako nesto i udari cesto posaljem druge da vade moje stapove i zamaraju! Najveca vrednost i uspomena sa takvih dogadjanja su LJUDI i druzenje! Je#o taktiku!!!
  24. I moj je bio SoftSteel ali sad je samo soft cak i na -10!
  25. Doca

    Vicevi

    Helga je vlasnica bara. Svesna je da su njeni gosti uglavnom nezaposleni alkoholičari, od kojih bar ne može opstati. Da reši taj problem, skovala je novi marketinški plan, koji dozvoljava njenim gostima da piju "na kredu" (piješ sada / plaćaš kasnije). Helga beleži dugove svojih stranaka, dakle praktično im odobrava kredite za piće. To se pročuje uokolo i rezultat je jasan - stranke navale u Helgin bar. Vrlo brzo njen bar ima najveći promet u gradu. Pošto mogu piti sa odlozenim plaćanjem, niko od gostiju se previše ne sekira, što Helga povremeno digne cene vina i piva - pića koja se najviše prodaju. Kao dodatna posledica toga, dolazi do ogromnog povećanja bruto prihoda. Mladi i dinamični podpredsednik lokalne banke prepozna ogroman budući potencijal tih dugova i povećava Helgi kreditni limit u svojoj banci. Pri tome ne vidi nikakav problem, jer su garancija neplaćeni dugovi nezaposlenih alkoholičara. Sve to primete i eksperti za berzansko poslovanje u centrali banke i dosete se načina, kako doći do enormnih bonusa. Dugove alkoholičara pretvore u ALKO-OBVEZNICE. Tim vrednosnim papirima se onda trguje na berzi. Naivni investitori u stvari ne razumeju da su "preporučene" obveznice, koje su kupili, u stvari dugovi nezaposlenih alkoholičara. Cena obveznica je stalno rasla i ubrzo one postaju vrednosni papiri s najvećim prometom na berzi. Jednog dana (iako cene obveznica i dalje rastu), menadžer u lokalnoj banci odluči da je došlo vreme za naplatu Helginog limita, koji je ona dobila na osnovu odloženih plaćanja za sva popijena pića. O tome obavesti Helgu, a ona zahteva naplatu od svojih gostiju. Pošto su oni samo nezaposleni alkoholičari, naravno da ne mogu da plate. Pošto Helga ne može ispuniti svoje obveze, najavi bankrot. Bar se zatvara, a njenih 11 zaposlenih ostaje bez posla. Preko noći cena ALKO-OBVEZNICA pada za 90%. Srušena vrednost obveznica je ozbiljno načela likvidnost banke: banka više nije mogla odobravati nove kredite, pa je bila zamrznuta i njena ekonomska aktivnost. Pošto su dobavljači isto tako Helgi odobravali odlaganje plaćanja i čak investirali u obveznice visoke vrednosti, moraju sada otpisati sav njen dug, a uz to imaju i 90%-tni gubitak zbog pada vrednosti obveznica. Njen dobavljač vina objavljuje bankrot i zatvara porodicno poduzeće, koje je uspešno poslovalo pune tri generacije; Njenog dobavljača piva preuzima konkurentska firma, koja odmah zatvara lokalnu pivaru i otpušta svih 150 radnika. Na sreću, banka, brokerska firma i njihovi direktori spašeni su multi-milionskom infuzijom iz državnog budzeta. Sredstva, koja su bila potrebna za tu dokapitalizaciju, biće dobijena iz nekoliko novouvedenih poreza, koji padaju na leđa zaposlenih iz srednje klase, koji uglavnom ne piju alkohol i nikada nisu izbliza ni videli Helgin bar. Kome još nije jasno!?!?!?
×
×
  • Create New...