Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/15/2013 in all areas

  1. A kako da pomogne, kad si mu zube povadio zarad nekih drugih zadovoljstava?! P.S. Nisam mogao da odolim, izvinjavam se svima, i obecavam da vise necu off-topicovati temu!
    1 point
  2. od skoro pecam sa entity stapovima i to od 3.5lb,full shrink i prezadovoljan sam ,vrede svaki euro,tanki ,zilavi,daleko bacaju bez nekog upinjanja ,pod ribom fantasticni,topla preporuka za ovaj stap
    1 point
  3. ja sam jedno kampovanje imao problem sa pacovima oko i na satoru. resio sam ih se teko sto sam na 20tak metara od satora razbacao spod u sirokom luku i vise se nisu muvali oko mene.
    1 point
  4. trenutno za revire gde slika dna treba to je Cepel bez ljutnje ostalima,na Cepelu je dobar marker pola posla mada neakda kao i u zivotu nema pravila !
    1 point
  5. Vidi brate,sad da podjemo u Slankamen gde peca masa Pazovackih sarandzija ubedjen sam da ni jedan nema dlake na udicama i da pecaju jako dobro.....ja licno ne volim recno pecanje aki kad me nagovore odem i pecam boilama i sve po redu ali vidim da nista superiorniji nisam od germinasa,dobro mesto,kuvana prekrupa u hranilici i Cuk kukuruz su dobitna kombinacija,kad opici saran savija one stapove do vode,bukvalno,nema ono oce kaki,nece kaki
    1 point
×
×
  • Create New...