Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/06/2014 in all areas

  1. Evo jednog ljepotana sa te kampanje
    2 points
  2. Bozo necu da te shvatim pogresno.svako ima svoje iskustvo.samo iskustvo se stice pecajuci.kad imas dovoljno izlazaka kako jednodnevnih tako i visednevnih i to tokom cele godine pa jos i na raznim vodama e to je onda nesto.kolega je trazio savet i ja sam napisao.i smatram sebe merodavnim da napisem tako nesto sobzirom da odkad sam deo test tima Masterbih koristim iskljucivo njihove proizvode.sto u prevodu znaci da imam tacnu informaciju da li je dobro ili ne. Isto tako skrenuo bi paznju.mozda nekog nekog nevoli ali nekog respekta treba imati.dovoljno je pogledati takmicarski kalendar kolege Belog i rezultate ostvarene u prosloj i ovoj godini.ako to nije dovoljan dokaz za tezinu njegove reci o proizvodima Masterbih onda nemam reci.
    1 point
  3. 1 point
  4. Pa pazi i prosli put smo nas dvojica pecali....tako da ce mo najverovatnije i sledece! Ako bude izmena, cucemo se
    1 point
  5. Gdje Ti je meredov jarane? Jesi ga rukama iscupao iz vode ?? Lijepa riba, bistro Paponja
    1 point
  6. AR-C Shimano spulna je čudo. ..bas kod manjih modela...
    1 point
  7. Kolega mušičar je u pravu X-ship je velika prednost novih modela, lakši rad...ali ipak bi se pre odlučio za neki od starijih modela nego za nove. Kada bi mi neko stavio na sto da biram npr XSC 10000 ili XSA 10000 bez razmišljanja bi uzeo XSA.
    1 point
  8. Evo i ja se javno izvinjavam coveku!!!
    1 point
  9. Trebalo bi da znas da je tostolobika kao stranu donesenu vrstu ribe,zakonski zabranjeno vracati u vodu!
    1 point
  10. Nove ultegre imaju X-ship. ..što je velika razlika u odnosu na stare...pogledajte youtube malko...
    1 point
  11. Oooo vidi pajde Aidina naseg, javio se .... ajde neka si, bas fino. Lijepo od tebe sto si objasnio kakva je situacija bila. Ako je tako bilo kako kazes onda neka je. Cuvar ti dopustio. Nikakav problem. Sve 5 sto bi se reklo. Nego vidi: ti nisi ni u svojoj carsiji poznata faca, a da ne govorim dalje da bi ti mogao nekome da pricas i kazes sta je za koga i gdje moze da se pise i prica i diskutuje o saranolovu, pa pogotovo niti ovdje na forumu ne vidim jacinu tvojih rijeci da bi neko mogao da uvazi to. Forumi su mjesto za diskusiju i tu moze svako da diskutuje ukoliko ne krsi pravila foruma na kojem diskutuje, moderatori i administrator su tu da paze kada se krse pravila. Ovo ti usput nije ni onaj aparthejd forum gdje si medju prvima docekao da me pljunes u ledja, a nisi imao hrabrosti makar napisati dok sam bio tamo. Ovdje se kao sto vidis otvoreno pise o svemu i svacemu vezano za ribolov, a to sto ti furas okaci macku o rep. Izuzetci su sobe za reklamiranje gdje je placeno. Al' i tamo se da prepoznati aparthejd odnos na posebnoj temi. Ja sam sudio po slikama, eto pogrijesio i cao djaci. Izvinjenje nemoj ocekivati jer nisi ni zasluzio, posto si kao sto rekoh neko ko voli pricat samo iza ledja dok sam ja susta suprotnost, pa vidi malo kako je. Doduse ovdje ti imas priliku da odgovoris dok je ja tamo nisam imao. Pogrijesim, priznam gresku, ako je sagovornik ok, izvinem mu se bez pola muke, ti je neces dobiti. Mozes pisati da je nisi ni ocekivao,vjeruj zaboli me. Brisanje fotografija sa sajta na kojem su uploadovane, nakon sto smo ih komentarisali mi ovdje, to samo govori o vama i o onom ko vas savjetuje da to uradite. I na kraju ne branim kolegu Paponju ali sta se cudis tome sto je u prolazu mogao da vidi s cim raspolazete na poziciji odmah do njegove. Pecali ste na 18 dok je frajer pecao na 19. Sve se vidi, nije covjek corav ni slijep. Ne znam sta ti tu nije jasno?!
    1 point
×
×
  • Create New...