Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/29/2016 in all areas

  1. free image host
    2 points
  2. Dobro ne u bukvalnom smislu malo . U svakom slucaju treba investirati da bi se zaradjivalo . To htedoh reci .
    1 point
  3. http://i67.tinypic.com/34g3a0k.jpg
    1 point
  4. Obavestenje za sve ekipe, Osposobljena je kucica kod boxa 10 sa dva wc-a i tus kabinom,tako da se mozete i istusirati za vreme takmicenja ????????????
    1 point
  5. Ovo kao da se od pocetka otvaranja jezera prepisuju iste liste :-) Obrni,okreni uvek ista mesta pecaju. Malo ga oni okrenu kad hrane odredjeni deo jezera ili kad je mrest ali manje vise sve se ponavlja.
    1 point
  6. Moja Kapitalna riba - riba zivota! Teshko mi je skinuti osmeh sa lica. Auh al ih je teshko uloviti. Po ko zna koji put sam se uverio u to. Ali ovaj put uspeshno. Moj Drugar Igor i ja, tri dana samo sondiranja, pa gledanje kretanja riba ... ko zna koliko,a onda koju aromu za boile... ajoooj, pa rolanje istih mnooogo, a kuvanje spoda u ogromnom loncu svaki drugi dan, pa tri nedelje hevi prihrane predvece a komarci ko rode (familiju im i sad pominjem).... ALI rezultat je - Najlon 0.28 technium shimano , predvez sufix black silt, udica offset neiler pop up 6 sa izuzetno jednostavnim sistemon postavljanja boile sa jednim stoperom na udicii alkom i gardner gumicom kroz SBS pop up boilu frankfurtska kobasica fluo 14, u centru hranjenog podrucja i u pola osam ujutro eto i njega - vaga se zaustavila na 22 - urrrrraaaaaaa !!! A hvala od "belog" smo "dobili" u vidu kratkog tusha od zaveslaja repom pri odlasku nazad gde i pripada - u Jezero Kraljevac - Deliblato. i josh jednom URRRRRAAAA http://img182.imageshack.us/img182/1792/67263983.th.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...