Jump to content

max90

Registrovani Član
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by max90

  1. Koristim Emblem SCW 45 na manjim stapovima kojima sam pecao cele prosle sezone . Ni jednu manu nisam nasao . Sve radi kao sat . Ne znam na sta ste vi naleteli , ali meni sve tri rade perfektno . Lagane , lepo slazu , drill super, osovina masivna u jaka. Za te pare i vise nego odlicne . A i ova prica da je povucena ne pije vodu , ima je svuda . Cak i kod nas u Srbiji kod legalnih distributera stize najnormalnije . Kad nestane , stigne u sledecoj turi .
  2. Probaj da stavis novu bateriju u jedan signalizator. Meni se to desavalo iako sam prvo kupio nove duracel baterije . Uzeo vartu i radi normalno . Nije imao problem u radu vec samo u nekim bojama.
  3. Mogao bi da kupi za 100 eura te tri masinice kada bi euro bio 270 rsd .
  4. Jedno vreme sam se bas lozio na te nove stvari sa mnogo funkcija i cim izadju ja kupim , od jrc , flajzar , nash . Sve na snimku deluje bruka ali u praksi bude obrnuto . I na kraju se opet vratim na CS Rock i mislim da ih necu skoro menjati , i ako bude moze da bude samo za ovaj novi Fox RX . Drugar Stanislav ima msm ove . Bas cu ga pitati kakva su mu iskustva posle otpecane sezone .
  5. max90

    Jezero Zabar

    A 2024 mislim da bi trebali uvesti i pravilo ko procita post o Zabarima da uplati 100 eu na njihov tekuci racun .
  6. Vidis da ne MORA Jos ti i naglasi , ako ti se ne svidja uzmi pare i pali kuci Sve ja to razumem ( trosak puta , vreme itd ) , ali jednostavno Ukrajinci mi nisu prirasli za srce ...
  7. Jedva cekam sledecu godinu kod njih da se peca sp . Da vidimo tu njihovu organizaciju pa da se traze propusti a sigurno ce ih biti . Pogotovo da vidimo hoce li pomoci nekome oko odabira mamca , taktike itd ... Dobro mu i odgovotio Afrikanac svaka mu cast , ako ti se ne svjdja pali kuci . A ne kao mi cile mile , pa znas ovo znas ono ...
  8. max90

    Savet Oko Mixa

    isto tako . Pogotovo cist solarov red hering , go k nisam ulovio na to . Dal ti njihovi tehnolozi znaju sta rade ili ne , ovo nije pecalo i tacka . Vec kad se malo izmeni , izmesa onda je druga prica .
  9. U potpunosti podrzavam vasu odluku o tajnosti ! Samo da istraje to tako do kraja da ne procuri nekom nesto , odma ce se rasiriti kao kuga brze bolje . Da sam na tvome mestu nebi nikom nista ni komentarisao , bolje da misle tako , manji pritisak ce stvarati na vas . Ovako im niste zanimljivi ????
  10. CS Rock XRS imam i ne planiram da menjam . Isto sam imao ta sr ... tj ja nema sta nisam imao , od delkima , foxa , jrc . Sem sto je mozda nekom ruzan , nema ni jednu manu . A jeftiniji od svih ovih nabrojanih . Sad sam se ponovio sa zadnjom serijom 4+1 , samo reci hvale . Prosto ne znam sta bi drugo mogao uzeti .
  11. Kako mogu da znam koju seriju dota ja imam ? I jel moze da se zameni sa novim ukoliko je taj stari koji se nije pokazao kako treba ? PS ne vezano sad samo za dot , da se nadovezem na ovo sto kaze limar , teska srca ali moram priznati da je u pravu za ovu recenicu skroz ,, Pa da li meni treba tamo neki da objasnjava sta je meni dobro? '' ! Gro stvari od renomiranih firmi koje se reklamiraju kad ga predstave mislis da je cudo , kad ga kupis vidis da je u stvari pravo m ...
  12. Najbolje bi bilo da se na takmicenju dozvoli sve i onda bi svi imali iste sanse . I oni sto muvaju , oni sto bi muvali i oni sto nisu muvali . Ili da se uvede pravilo da sudija u toku takmicenja nasumicno ide u kontrolu stapova ,bar bi se koliko toliko smanjila sansa ovima sto muljaju da urade nesto protiv pravila .
  13. Uzmi par komada pa ubaci u casu vode i proveri sam .
  14. To su plivajuce peletice za hranjenje koi sarana . Nisu upotrebljive za ribolov .
  15. max90

    Prezabacivanje

    Svestan sam svega ja , lakse je pecati 4 coveka iz vise razloka . A prvi i najbitniji je taj sto se dele troskovi na 4 dela a ne na 2 . A to da se ne mogu organizovati takmicenja koja su ogranicena na 2 takmicara si potpuno u pravu . Jednostavno idem tamo gde mi odgovara , gde ne odgovara ne idem . Jednom na miki kad sam pecao prvo takmicenje , bukvalno ne prodje vise od 6-7 minuta da nema ribe , racunam reko to je to prvi smo garant . Stigla lista burazeru ono mi sedmi ... Gledam okolo sebe jel neka sala ili sta , kako li peca onda onaj prvi ...
  16. max90

    Prezabacivanje

    Mislim da su kolege koje cesce prezabacuju stapove na takmicenjima u vecoj prednosti od onih koji nahrane i cekaju da im ''udje '' riba u hranu. Iz razloga sto ima vece sanse da nabode ribu u boksu bacajuci joj pod nos dok ne docekaju da im uleti u hranu . Licno izbegavam ta takmicenja gde pobedjuje fizicka spremnost i broj takmkcara u ekipi a ne nadmudrivanje sa ribom . Nije isto kad pecaju 2 u ekipi i 4 . Mnogo pre se umore oni kod kojih su samo dva u ekipi i pocinju da posustaju jer nemaju snage zadnji dan a taj dan moze da ih izvuce mozda medju prva 3 a oni zakicaju... Najlepse pecanje za mene je od 7 do 12 riba maksimalno dnevmo i milina . Non stop se nesto desava i nije dosadno a opet se ne umoris .
  17. max90

    Ada Safari

    Pa da cu da vadim krokodile i nilske konjeve nebi se selio na drugo mesto , pogotovo ovde gde treba stvari da nosim ihahaj kao da sam fizicki radnik . Nije to pecanje na plovak gde imas stap i kutijicu crva pa da se preselis olako . Kad krenem da se pakujem mogu samo da se selim do auta .
  18. max90

    Velicina Boile

    Milina rolati te 35 mm boile, 3 u kilu ...
  19. Ja kao veliki fan shimana (od samog pocetka pecanja sarana ), cisto sumljam da cu uzeti vise shimana u zivotu . Sa ovim novim masinama i perfomansama na papiru sem izgleda nema skoro pa nista dobro u odnosu na starije modele . Cast ovim preskupim masinama , tu se moze naci nesto . Iz licnog iskustva pisem , ne procitanog sa foruma .
  20. Imam da prodam ako nekog zanima komoru za parenje boila i sve sto ide uz to ( dva rama i 12 plehova ) od 12 do 15 kg se pari iz jedne ture . Info na pp ili 062350042
×
×
  • Create New...