Jump to content

zoran.r

.
  • Posts

    388
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by zoran.r

  1. Koliko je meni poznato squid extract Baf nema u ponudi, može da se nadje nešto slično od Nash-a.
  2. Kupis His i ne treba ti garancija, pecas sa njima do kraja zivota.
  3. I sta nam znaci ova informacija?
  4. Od kad je “velikan” otišao - otišlo je sve u pm! Toliko od mene, ne želim da se raspravljam , to je moja konstatacija. A ko zna kako je šta mirisalo a kako mirise u poslednjoj turi tj od poslednjih par meseci, pametnom dosta. Pozdrav
  5. Ima greske, od kad je “otišao “ Rod to više nije to.
  6. I ti na ove stapove pecas adu safari-HiS Ive 3-5 oz?
  7. Ja sam ih malo vitlao i mogu reci koliko para toliko i muzike.
  8. Jbt Englezi su uhvatili 270 riba tj oko 750 kg za poslednjih 24 h?!
  9. Ma možeš i sa drugim stvarima ali nije isto, znam ja da misliš na kordin goo ali ponavljam ti nije isto. I kažem ti peca ko besno kad se steknu uslovi tj moraš imati dobar spod, moraš biti veoma precizan itd Ima jezero u Madjarskoj u selu Merenye površine od oko 150 ha ( e sad da li je to divlja voda za tebe ne znam) pecam ja na boilu ali ovi blizu mene sto pecaju na spod + parfem pecaju mnogo više . Opet ponavljam, ne volim ni ja takvo pecanje ali da je efikasnije i jeftinije jeste sigurno. I još da dodam mnoga ravničarska jezera tj sam ribolov na njima je sličan ovom jezeru koje sam naveo samo kao primer.
  10. A ako ne znate bolje ne pričajte, jer to nema nikakve veze sa “ ribnjacima u Srbiji” takav način pecanja je veoma uspešan na mnogim jezerima u Madjarskoj, Rumuniji...
  11. Rezerve odokativno po sindromu “Zrenjanin”, kao i u poslednjih par godina.
  12. Nema više ni kerova a kamoli šarana, idu polako sarani na druga jezera npr. Jekice i neka druga... A lično mislim da je Hamidi malo preterao.
  13. Neki su ljudi ovde na forumu potpuno neverovatni, kukaju kako su sva fruskogorska jezera ojadjena-opustošena i onda kad posavetujes za maradik da je lepo i jeste lepo ali,.,, bože moj sad tu ima previše ribe... pa ne valja sad i sto ima ribe?! Dokle može da ide ljudska glupost.
  14. Maradik je kao i sva fruskogorska jezera, kakva komercijala. Samo sto se čuva, drugo je ako ne nećeš da platiš. Onda ideš na druga jezera i “ kampujes”.
  15. zoran.r

    Jezero Zabar

    Ja pouzdano znam da je pre otprilike 10-15 dana uginulo oko 90 kom. i to sve zenke.
  16. Promenila se, niko ne peca.
  17. Debilcine gazduju vodom,skoro je tu kraj price.
×
×
  • Create New...