Jump to content

Nedja

Registrovani Član
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Nedja

  1. Zeza post image. Ne vide se lepo liste zbog oglasa. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Ne rece covek da je raketa kriva sto se pokidalo nego je naveo da se u tom slucaju teze kaci. Meni je dot skroz ok. Potvrdjujem jos i da treba imati i spod i dot jer nisu isti pa trebaju oba Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Neverovatna voda. Mozda cak i jedina na kojoj bas svaka pozicija moze da pobedi. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Nedja

    Pelagicevo

    Nadam se da nisi u pravu! Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Neverovatno da ceo B sector nema ni ribce :( Jel postoji neko pravilo koje mozda kaze nesto za takvu situaciju? Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Resih da kupim 3 stapa 13/3,5 ali nikako ne mogu da se odlucim koje, pa bih voleo da cujem vase komentare za sledece stapove: Daiwa castizm 200e Sportex competition 150e RH the one 150e Chub outcast 200e ......ili mozda neki drugi predlog u tom cenovnom rangu. Gledam uporedo i nesto dobro polovno za 5-6 glava, pa sta pre bude. Svaki komentar dobrodosao! Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Bravo Milance. Ti uvek das adekvatan izvestaj zajedno sa slikama. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Nedja

    Pelagicevo

    Mislim da ovde treba gumica da radi Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Nedja

    Pelagicevo

    Ne znam stvarno cemu toliki gnev. Pogledaj svoje postove u poslednjih godinu dana da bi shvatio da ti u 90% pisanja iskazujes mrznju prema Janetu, Misku, Master BiH, stranim investitorima..... Cemu to, i kakve veze sve sto si iznad pisao ima sa temom? Ja bih licno voleo da se nista ne promeni na Pelagicevu ali ne mogu nikako da se slozim sa tvojom filozofijom o poslovanju Srpskih investitora i ulaganjima u komercijalna jezera u okruzenju. Da je recimo neko od nas sa exyu prostora kupio Sarulesti, to bi ti verovatno bilo cool, jel da? Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Super. Svaka čast. Sa srećom unapredjenje kolegama!
  11. Srećna Nova godina i sve najbolje!
  12. Bravo! Svaka cast! Neka je sa srećom!
  13. Jes' lep jbt. Svaka cast za sliku.
  14. Nedja

    Ada Safari

    E lepo si rekao. Shvatio Ljuba da kinta lezi u restoranu pa jezero zapustio skroz. Ja stvarno ne znam ko je tamo pecao ove godine. Kad sam slobodan posle voznje broda ja iz marine odem tamo na klopu i pivo ali nisam video pecarose. Steta za jezero. Jeste malo ali meni drago i voleo sam tamo da pecam. Jbg.
  15. Veruj da neces pogresiti sa Axeonom. Za novije modele Dam-a ne znam nista da ti kazem, ali Axeon koristim sa uzivanjem. Mislim da za te pare nema konkurenciju.
  16. Nedja

    Mika Alas

    Bravo Veljo. Bas lepe ribe.
  17. To je tacno za skoro svu opremu koju koristimo, kao sto su rod podovi, broliji, indikatori, odela, kreveti, stolice itd. Bez svega ovoga moze da se peca, ali ne i bez dobre udice. Mislim da je veoma vazan odabir odgovarajuće udice i sistema.
  18. Sva čast Sale. Ulepša mi veče sa ovim snimkom.
  19. Vaistinu Voskrese! Srećan Vaskrs i sve najbolje!
  20. Ne znam kakav je carp academy pa ti za njega nista ne mogu reci, ali zato znam da prologic ima stvarno vise nego dobre shelter-e. Ne kažem da nema, ali ja ne vidim razlog zbog kojeg bi neko kupovao skuplje brolije.
  21. Uputsvo za korisnika voda: U pauzi izmedju takmicenja (najbolje utorkom i četvrtkom) nahraniti sa 1 tonom sirovog kukuruza izmedju sajli.
  22. Izgleda lepo. Liči na Axeon
  23. Sta vredi sve to kada je zabranjen i nema ga vise u prodaji.
  24. Bilo bi vizuelno mnogo lepse za pecanje ako bi se videla ostrva. Drugi razlog moze da bude da se sada manja kolicina ribe vise krece i da se ne nabija sva izmedju sajli. Dobra ideja. Inace, svaka cas za redovno ulaganje i odrzavanje jezera.
×
×
  • Create New...