Jump to content

Jova

Registrovani Član
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Jova last won the day on August 22 2018

Jova had the most liked content!

About Jova

  • Birthday 10/20/1962

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Beograd
  • carpteam
    Kontrasi

Jova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

94

Reputation

  1. Svetsko prvenstvo je po vokaciji veliki događaj a kada se tome doda činjenica da smo ovaj put domaćini onda to prerasta u pravi praznik za sve ljubitelje ovog vida takmičatskog ribolova. Verujem da ćemo kao i uvek biti dobri domaćini jer nam gostoprimljivosti nikad nije manjkalo.Obzirom na finansijske mogućnosti trebalo je dosta hrabrosti za ući u ovu priču i sa te strane svako poštovanje za sve iz organizacije. Staza je takva kakva je, sa dosta prednosti ali i tom manjkavosti u pogledu ribljeg fonda. Mađutim nije li upravo draž i izazov uhvatiti ribu tamo gde je malo ima? Iz vizure takmičara bitno je napraviti dobar rezultat a da li če se uhvatiti par kilograma ili nekoliko stotina je stvarno nebitno. Bistro svim takmičarima a posebno našim momcima!
  2. Sa dosta zakašnjenja pogledah ovu Monster Carp epizodu koja je na mene ostavila utisak upravo identičan kao i potonja rasprava o njoj. Priča o psima je praktično za par nijansi nadjačala osnovnu ideju samog serijala. Prilično bled prikaz ovog neverovatnog revira koji na moju veliku žalost nisam i verovatno nikad ni neću posetiti. Moram se osvrnuti i na totalni promašaj u inače redovnom predstavljanju lokalnih specijaliteta gde od sijaset autohtonih pronađoše onaj koji to nije u vidu gulaša??? Da ne grešim dušu bi tu i ponešto dobro režiranog pecanja kao i kordinog marketinga. Sve to je delovalo sekundarno dok su u prvom planu bili istina preslatki kučići. To bi bilo sasvim u redu da je u pitanju neka od emisija sa Animal Planeta međutim ovo je ipak trebao biti Carp i to Monster.
  3. 20 godina kupujem svašta nešto englesko, od stopera do šatora i evo dočekah da Englezi kupuju neki naš proizvod. A proizvod je odličan počev od idejnog rešenja pa do kvaliteta materijala. Sve pohvale za Carp sistem.
  4. Regionalna liga jeste lepa ideja ali gledajuci odnos visine kotizacija i nagradnog fonda ne mogu se oteti utisku da je ovde u pitanju samo dobar nacin popune kase SA SSRS.
  5. Novotarija koja kako vizuelno tako i na osnovu prezentovanih karakteristika zavređuje visoku ocenu. Raduje ovakav produkt domaće pameti i proizvodnje jer u ovom našem sportu ogromna većina pribora jeste uvoznog porekla. Ostaje provera u praksi mada se već sada naslućuje da će zadovoljiti očekivanja.
  6. Jova

    Rodjendani

    Sa malim zakasnjenjem srecan ti rodjendan Ostojicu
  7. Sve cestitke momcima kako na bronzi zlatnog sjaja tako i na najvecoj ribi uhvacenoj na SP! Uspeh je veliki i treba ga zdusno pozdraviti dok sve probleme kojima ovaj sport obiluje resavati promenama korenitog karaktera.
  8. Nije mi se dalo da petljam oko toga, platio čoveku, on odradio i QD funkcioniše besprekorno.
  9. Koliko vidim uvoznik ih ima u ponudi na svom sajtu. Uz malo guglovanja brzo se pronađe.
  10. Moja preporuka bazirana na trogodišnjem iskustvu ide na stranu ove mašinice. http://www.freetime-ribolov.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Scepter_GF_9000_4f7feb4b77cdb.jpg Po cenovnom rangu nešto jeftinija dok kvalitativno po meni ide u rang sa dosta skupljim mašinicama. Trošku treba pridodati prepravku na QD od nekih 5 eur-a po komadu i onda postaje sjajna opcija za šaranski ribolov.
  11. Cim videh da je za predmetni najlon potreban dublji dzep ja zavucem ruku u svoj i vidim plitko, ne vredi.
  12. Nisam je negacija od jesam i sa pravom pripada u izuzetke odricnih glagola spomenutih u inicijalnom postu.
  13. Velika je verovatnoca da pored mnogobrojnih drugih profesija ima i lektora medj sarandzijama. Cudo bi bilo da ih nema, obzirom na masovnost ove pecaroske discipline.
  14. Neko ce reci `Ovo je forum, nije bitno`. Jeste forum, ali je vrlo bitno, Zato evo kratkog jezickog podsetnika. Rečca ne se odvojeno piše: – u odričnim oblicima glagola ( ne znam, ne pitaj, ne smem, ne mogu… ) uz izuzetke NEĆU, NEMAM, NEMOJ, NISAM! Pored ovih glagola izuzetaka, rečca ne se sastavljeno piše uz: – imenice, prideve i priloge s kojima srasta u složenice ( neznanje, nečovek, nepoznat, nerado, nepismen, nezreo… ) Da sumiramo… Rečca ne sa imenicama, pridevima, prilozima ide zajedno, a sa glagolima odvojeno – osim izuzetaka nemam, neću, nemoj i nisam!
  15. Jova

    2014

    Dobra ideja izrodila dobru temu za čije otvaranje idu pohvale na račun autora. Objave ulova taman pomažu da prazni dani na ličnom pecaroškom kalendaru prolete što brže. Zato bi valjalo da se kolege još više hvale svojim ulovima od priloženog jer time čine pauzu kraćom. Bistro!
×
×
  • Create New...