Jump to content

ARANDJELOVAC

Registrovani Član
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ARANDJELOVAC last won the day on March 21 2011

ARANDJELOVAC had the most liked content!

ARANDJELOVAC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. mora se dalje.puno lepih tekstova je ostalo tamo...
  2. ove godine probani svi mixevi od torpa.jedino calamari izdao.puka fish mix definitivno no 1.ali pod uslovom da je direkt iz engleske.madjarso pakovanje prevara.
  3. ARANDJELOVAC

    Pop up boile

    hvala jane.ja zaboravih solarov squid octopus .sigurica ali nadipovana pot shotom.
  4. ARANDJELOVAC

    Pop up boile

    po meni pop up pomocno sredstvo u toku pecanja.i kao lagani podizac i kao deo taktike da se npr na mesnu boilu doda deo pop npr vocne arome da bi se zavarao protivnik u vodi da uzme mamac.kao i kod boile postoje pop up koji daje ribu a koji ne.siguran sam da svako od nas ima paletu pop up boila ali samo poneke pecaju.logicno je da ako boili na daje ribu pokusas nesto da promenis da dipujes menjas prezentaciju ili pokusa sa pop up.na solo pop up sam samo par puta dobio ribu i to odignuto od dna za par santimetara.bilo bi lepo kad bi se kolege izjasnile sa kojim pop up su imali dobre rezultat.moj favorit dzako specijal solar i jagoda ice cc moore.
  5. paleta proizvoda nije velika a sve je izvaredno.triger nesto savrseno.netom mozes da porucis.mislim da i procarper u sloveniji ima ponesto od mistrala.
  6. ARANDJELOVAC

    Dip

    sve sto stavis u 10 jaja kad pravis boilu sipas u teglicu i imas dip za tu boilu .prosto.eventualno malo nutrinog emulsifera da se bolje sjedini.najprostije ako hoces umocis iglu u aromu sa kojom si pravio boilu probodes je i stavis na dlaku.ekstremno ali zna da da ribu kad sve stane.
  7. trebA to organizovati u januaru kad je mrtva sezona za sarandjije.bilo bi ti lepo .
  8. ne mora da se naruci i trose novci.ko zeli to da ima poslacumu mejlom.inace u knjizi ima zanimljivih podataka ali je sve zavijeno u ...cudesnih recepata nema a o svemu je napisno uopsteno.sacuvajte funte i da vidimo dali mi sami ovde mozemo da razmenimo literaturu koju imamo.svako ima po nesto pa daj da to razmenimo a lovu sacuvamo za boile.voleo bih ako neko ima knjige od hacisona da mi posalje mailom.unapred hvala...
  9. ARANDJELOVAC

    Javna tajna

    jedini ispravni put ka necemu cime ce svako biti zadovoljan je da sam napravi istesriras ibude zadovoljan.gospodin sirar mi je lepo objasnio da moras poceti od mixa jaja i arome.svaki put dodati jednu ali samo jednu komponentu i to probati. i tako svaki put po jednu komponentu i videti rezultat.ako si na pravom putu onda dalje ako si zajebao stvar to izbacis.jedini problem ato je strpljenje.sirko je u pravu kad kaze da sto jednostavnije napravis mamac to ce on bolje i pecati.mislim da je ovo jedino ispravno jer sam napravis nesto sto je tvoje.a zadovoljstvo kad dobro pecas na svoj mamac je neizbrisivo.ne bi ni bilo posteno da jedan recept pravi pola srbije.
  10. ARANDJELOVAC

    cena boila

    tesko je samom sebi priznati neke stvari kad znas da si i zadnji dinar dao za to.mozda je bolje pitati kako da napravim lovnu boilu a cene artikala cu sam sabrati.a to sta je dobro koliko para toliko muzike.
×
×
  • Create New...